شناسهٔ خبر: 48814777 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

پایانه ها، پاساژها، رستوران‌ها و تالار‌ها در صدر نقض دستورالعمل‌ها

استاندار تهران گفت: همچنان پایانه ها، پاساژ‌ها، رستوران‌ها و تالار‌ها بیشترین موارد نقض دستورالعمل‌ها و شیوه نامه‌های بهداشتی کرونا را دارند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار خبرگزاری صدا و سیما، آقای انوشیروان محسنی بندپی گفت: این مراکز بیشترین مراجعه مردمی را نیز دارند.
وی ادامه داد: رستوران‌ها و پایانه‌ها مکلف به رعایت شیوه نامه‌ها هستند و ضروری است که کمیته صیانت از حقوق و امنیت قضایی شکل بگیرد و با کمک دادستانی و دادگستری؛ اصناف متخلف به ویژه صنوفی که شیوه نامه‌ها را رعایت نمی‌کنند معرفی شوند و برخورد صورت گیرد.
استاندار تهران افزود: دست ما در اعمال قانون برخورد با این شیوه نامه‌ها باز است.

<div id="video-display-embed-code_6824813"><script type="text/JavaScript" src="https://www.iribnews.ir/fa/news/play/embed/3188428/6824813?width=400&height=300"></script></div>

هشدار استاندار تهران درباره کاهش فاصله گذاری اجتماعی

استاندار تهران با اشاره به افزایش بیماری‌ها در موج پنجم شیوع دلتا کرونا گفت: متاسفانه در کل کشور و استان تهران این بیماری رو به افزایش است و در ۵ هفته اخیر مراکز تجمعی همچون پاساژها، پایانه ها، تالار‌ها و رستوران‌ها از جمله صنوفی بودند که فاصله گذاری اجتماعی در آن‌ها کاهش یافته است.
انوشیروان محسنی بندپی در حاشیه جلسه ستاد مدیریت و مقابله با بیماری کرونای استان تهران افزود: متاسفانه در کل کشور و استان تهران، تعداد مبتلایان این بیماری رو به افزایش است و فوتی‌های این بیماری نیز نسبت به گذشته افزایش یافته است.
وی ادامه داد:​بنابر گزارش‌هایی که در جلسه توسط معاونت درمان ستاد کرونای استان مطرح شده در ابتداکمیته حقوقی صیانت از حقوق سلامت آحاد جامعه شکل گرفته است و با حضور نمایندگان دستگاه‌های قضایی، دادگستری، دادستانی و نیروی انتظامی؛ صنوفی که نسبت به اجرای دستورالعمل‌های بهداشتی کم کاری نمایند و در دستور کار نداشته باشند از لحاظ حقوقی و قضایی پیگیری می‌شوند.
استاندار تهران افزود: ما در پنج هفته اخیر طبق گزارش‌های ارسالی به جلسات، پاساژها، پایانه‌های حمل و نقل مسافربری درون شهری و برون شهری، تالار‌ها و رستوران دار‌ها از جمله صنوفی هستند که هر هفته شاهد فاصله گذاری اجتماعی در آن‌ها هستیم و در جلسه مصوب شد که به صنوف متخلف اخطار کتبی داده شود؛ در غیر اینصورت به مراجع قضایی معرفی می‌شوند.

افزایش درمانگاه‌های سرپایی برای بیماران بستری و ترخیص کرونایی‌ها

استاندار تهران همچنین گفت: از آنجایی که درمانگاه‌های سرپایی در خدمات رسانی به بیماران کرونایی بسیار اثربخش است معاونت درمان استان تدوین دو شیوه نامه اصلی تدوین کرده است، یک مورد برای بیمارانی است که در بیمارستان‌ها هستند و کسانی که ترخیص می‌شوند و مراقبت‌های بعدی را در خانه طی می‌کنند باید خدماتی ارائه شود و اینکه این افراد باید بدانند چه دارویی و به چه میزانی باید مصرف نمایند و مقرر شد درمانگاه‌های سرپایی افزایش یابد.
محسنی بندپی با اشاره به تامین منابع مالی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و تهران در شرایط کرونایی تصریح کرد: دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور و تهران بدترین شرایط مالی را دارند که در ستاد مصوب کردیم با توجه به پایین بودن درآمد اقتصادی دانشگاه ها، مطالبات آن‌ها از سازمان‌های بیمه گر و کسانی که با آنان در حال فعالیت هستند صورت گیرد و نیرو بدون رابطه استخدامی برای بهبود وضعیت خدمات به بیماران به کار گرفته شوند.
محسنی بندپی خاطرنشان کرد: شهرداری‌ها و هلال احمر نیز طبق مصوبه مقرر شد درمانگاه هایشان را به همراه ۱۰۷ مرکز تجمعی واکسن برای ارائه خدمات و تزریق واکسن به شهروندان در اختیار قرار دهند و ما دیروز رکورد تزریق واکسن در تهران را زدیم.

مراسم عزاداری ایام محرم طبق رعایت دستورالعمل‌ها برپا می‌شود

استاندار تهران در پایان با اشاره به مراسم عزاداری در ماه محرم گفت: در هر تجمعی باید دستورالعمل‌های ستاد کرونا رعایت شود و برای ماه محرم نیز کمیته اجتماعی، امنیتی و انتظامی شیبوه نامه‌هایی را در نظر گرفته که اگر قرار است مراسم عزاداری برپا شود بعد از آن بیماران کرونایی افزایش نیابد.

تاکید استاندار تهران بر تشکیل کمیته حقوقی صیانت از سلامت افراد جامعه

استاندار تهران از تشکیل کمیته حقوقی صیانت از سلامت افراد جامعه با هدف پایش و رصد دستگاه‌های اجرایی و صنوف برای رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی و برخورد حقوقی و قضایی با متخلفان خبر داد.
آقای انوشیروان محسنی بندپی در جلسه ستاد مقابله با کرونای استان تهران افزود: متأسفانه امروز در کشور تعداد فوتی‌ها به ۵۸۵ نفر رسید و ۴۰ هزار و ۸۰۸ نفر هم مبتلا داشته ایم که این آمار نگران کننده است. نسبت به پیک‌های قبلی که هنگامی که تعداد مراجعان سرپایی افزایش پیدا می‌کرد آمار بستری‌ها و فوتی‌ها افزایشی نداشت در این پیک هر سه با هم افزایش پیدا می‌کند، لذا باید به صورت جدی تمهیداتی را به صورت اقدام و عمل در دستور کار قرار دهیم.
وی گفت: ما در هشت هفته اخیر آمارمان رو به افزایش بوده و همچنان در تعداد مراجعین سرپایی، بستری‌های معمولی و بستری‌های مراقبت‌های ویژه و فوتی‌ها روند کاهشی را شاهد نیستیم. بی تردید رابطه معناداری میان پایین آمدن رعایت فاصله گذاری اجتماعی و پروتکل‌های بهداشتی با افزایش ابتلا و سرایت این بیماری وجود دارد.
محسنی بندپی ادامه داد: رعایت بهداشت فردی و رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی توسط صنوف هر دو کاهش پیدا کرده و در این میان پایانه‌های مسافربری، فرودگاه ها، رستوران‌ها و تالار‌ها ظرف چند هفته گذشته با وجود بیشترین مراجعات مردمی، پایین‌ترین رعایت بهداشتی را داشتند.
وی گفت: در دهه محرم هم همین نگرانی را داریم که تجمعاتی بدون رعایت پروتکل‌ها وجود داشته باشد، لذا باید رستوران ها، تالارها، پایانه‌ها و فرودگاه‌ها را مکلف به رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی کنیم و در مورد اجتماعات مذهبی هم باید به همین شکل اقدام کنیم. بی تردید دستگاه‌های اجرایی، صنوف و افرادی که پروتکل‌ها را رعایت نمی‌کنند باید معرفی شوند. رتبه بندی دستگاه‌های اجرایی و صنوف در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی باید انجام و اعلام عمومی شود.
محسنی بند پی با تأکید بر اینکه رابطه معناداری بین واکسیناسیون و کاهش آمار مرگ و میر وجود دارد، افزود: باید به گونه‌ای برنامه ریزی شود که ما نگران تمام شدن واکسن نباشیم و در عرصه واکسیناسیون از ظرفیت هلال احمر و شهرداری تهران در کنار ۱۰۷ مرکز واکسیناسیون بهره گرفت.
وی گفت: در جلسه امروز مقرر شد کمیته حقوقی صیانت از سلامت افراد جامعه با حضور نمایندگان دستگاه‌های مختلف همچون نیروی انتظامی، قوه قضاییه و... با محوریت معاونت بهداشتی ستاد مقابله با کرونا استان تهران تشکیل شود تا رصد و پایش صنوف و دستگاه‌های اجرایی در خصوص رعایت پروتکل‌های بهداشتی انجام شود تا با دستگاه‌ها و صنوفی که رعایت نمی‌کنند برابر قانون برخورد حقوقی و قضایی شود و مسئله به صورت حقوقی و قضایی دنبال شود.
استاندار تهران به افزایش درمانگاه‌های سرپایی اشاره کرد و افزود: باید راهنمای درمان اولیه برای افرادی که مرخص می‌شوند و همچنین برای مراقبت از بیماران سرپایی تدوین شود تا این افراد بدانند که باید چگونه در مقابل این بیماری عمل کنند.
محسنی بندپی به موضوع تأمین منابع مالی و انسانی دانشگاه‌های علوم پزشکی اشاره کرد و گفت: در این جلسه مصوب شد تا در ستاد ملی مقابله با کرونا در مورد مطالبات بیمارستان‌ها و سازمان‌های دیگر و همچنین کمک معنادار به بیمارستان‌ها تصمیم گیری جدی شود. امروز نیاز است که برای استخدام نیروی انسانی به جای طی کردن سیکل طولانی استخدام مشکل را از طریق شرکت‌های پیمانکار حل و فصل کنیم.

برچسب‌ها: