شناسهٔ خبر: 48747835 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: قدسنا | لینک خبر

فوری/ مقاومت اسلامی لبنان مسئولیت شلیک موشک به اراضی اشغالی را بر عهده گرفت

در این بیانیه حزب الله لبنان آمده است: در ساعت 11:15 دقیقه قبل از ظهر امروز جمعه و در واکنش به حملات هوایی اسرائیل به اراضی لبنان در مناطق «الجرمق» و «الشواکر» در پنجشنبه شب گذشته، گروههای شهید «علی کامل محسن» و شهید «محمد قاسم طحان» وابسته به مقاومت اسلامی لبنان، مناطقی در اطراف مواضع اشغالگران اسرائیلی در مزارع شبعا را با دهها راکت با کالیبر 122 میلیمتری هدف قرار دادند.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری قدس(قدسنا)، حزب الله لبنان باصدور بیانیه ای مسئولیت شلیک موشک های ظهر امروز(جمعه) به اراضی اشغالی را بر عهده گرفت.

در این بیانیه حزب الله لبنان آمده است: در ساعت 11:15 دقیقه قبل از ظهر امروز جمعه و در واکنش به حملات هوایی اسرائیل به اراضی لبنان در مناطق «الجرمق» و «الشواکر» در پنجشنبه شب گذشته، گروههای شهید «علی کامل محسن» و شهید «محمد قاسم طحان» وابسته به مقاومت اسلامی لبنان، مناطقی در اطراف مواضع اشغالگران اسرائیلی در مزارع شبعا را با دهها راکت با کالیبر 122 میلیمتری هدف قرار دادند.

 

رسانه‌های اسرائیلی مدعی شدند که دست کم 20 راکت از منطقه مزارع شبعا در جنوب لبنان شلیک شده که 10 راکت آن رهگیری شده است. رسانه‌های صهیونیستی گزارش دادند که چندین راکت به سمت پایگاه نظامی«دوف» واقع در شمال فلسطین اشغالی در مرز با لبنان شلیک شده است.

رسانه‌های صهیونیستی مدعی شدند که از این راکت‌های شلیک شده، 10 راکت به اماکنی باز برخورد کرده و 10 راکت نیز راهگیری شده است. بر اساس گزارش رسانه‌ها، آتش و ستونی از دود هم اکنون از شمال فلسطین اشغالی در نتیجه حملات راکتی به شهرک‌های صهیونیست نشین به هوا برخاسته است.

 

بر اساس گزارش رسانه‌های صهیونیستی از ساکنان شهرک‌های صهیونیست نشین در شمال سرزمین اشغالی خواسته شده است که در خانه‌های خود بمانند و تنها در صورت لزوم از منازل خود خارج شوند.

 

در پی حمله راکتی به اراضی اشغالی هم اکنون نشستی بین نخست وزیر رژیم صهیونیستی و وزیر جنگ این رژیم با هدف بررسی جدیدترین تحولات اخیر در شمال فلسطین اشغالی در حال برگزاری است.

خبرنگار الجزیره قطر گزارش داد که جنگنده‌های رژیم صهیونیستی به طور گسترده در منطقه «العرقوب» در جنوب لبنان در حال پروازند.

 

رسانه‌های رژیم صهیونیستی از هراس «نفتالی بنت» نخست وزیر رژیم صهیونیستی درباره ورود به رویارویی مستقیم از بیم ساقط شدن کابینه‌اش خبر داد.

رسانه‌های رژیم صهیونیستی اعلام کرد: رایزنی‌هایی هم اکنون در اسرائیل درباره نحوه واکنش (به حملات حزب الله لبنان) بدون اینکه کار به درگیری با حزب الله کشیده شود، در جریان است.

 

شبکه صهیونیستی «کان» اعلام کرد که ارتش رژیم صهیونیستی مجددا مناطقی را در جنوب لبنان هدف حمله توپخانه‌ای قرار داده است. ارتش رژیم صهیونیستی اعلام کرد: ما مناطق جنوبی لبنان را در واکنش به حملات راکتی با توپخانه هدف قرار دادیم.

ارتش رژیم صهیونیستی همچنین اطراف تپه‌های «کفرشوبا» در مرز لبنان با فلسطین اشغالی را هدف حملات توپخانه‌ای خود قرار داد.