شناسهٔ خبر: 48664004 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

مرکز آمار منتشر کرد؛

بیشترین گرانی برای روغن جامد/ کمترین تورم برای مرکبات

در تیر ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور اعلام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار صنعت،تجارت و کشاورزی گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان،  در تیر ماه ١٤٠٠ تغییرات متوسط قیمت اقلام خوراکی منتخب برای گروه‌های مختلف خوراکی در مناطق شهری کشور بشرح زیر است:

نان و غلات:

در این گروه، اقلام "رشته آش" با ٣,٤ درصد، "شیرینی خشک" با ٣.٢ درصد و "ماکارونی" با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند.

گوشت قرمز، سفید و فرآورده‌های آن‌ها:

در این گروه، اقلام "مرغ ماشینی" با ٤,٢ درصد، " گوشت گاو یا گوساله" با ١.٨ درصد بیشترین افزایش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته‌اند. همچنین در این گروه " گوشت گوسفند" با ٠.٦ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

لبنیات، تخم مرغ و انواع روغن:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "تخم مرغ ماشینی" با ١١,٦ درصد، "روغن مایع" با ٣.٤ درصد و "ماست پاستوریزه" با ٢.٨ درصد بوده است. همچنین در این گروه "روغن نباتی جامد" با ٢.٦ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته است.

میوه و خشکبار:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "هندوانه" با ١٣ درصد و "خربزه" با ١٠,٧ درصد است. همچنین در این گروه "لیمو­ترش" با ١٤.٦ درصد و "موز" با ٧.٢ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته­اند.

سبزیجات و حبوبات:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "پیاز" با ١٤ درصد، "خیار" با ١٠,٣ درصد و "هویج فرنگی" با ١٠.٢ درصد است. همچنین در این گروه "گوجه فرنگی" با ١.٠ درصد و "سیب زمینی" با ٠.٩ درصد بیشترین کاهش قیمت را نسبت به ماه قبل داشته ­اند.

قند و شکر، آشامیدنی‌ها و سایر خوراکی‌ها:

در این گروه، بیشترین افزایش قیمت نسبت به ماه قبل مربوط به "نوشابه گازدار" با ٧,٩ درصد و "شکر" با ٤.٩ درصد است.

نمودار تورم اقلام خوراکی

انتهای پیام/

نظر شما