شناسهٔ خبر: 48653063 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

مامور انگلیس ایران را ترک کرد

راب مک‌ایر در پیام خداحافظی‌اش در پایان ماموریت در تهران نوشت: از رفتن ناراحتم و احساس می‌کنم که کار من در اینجا تمام نشده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری دانشجو، راب مک ایر در پیامی به مناسبت اتمام ماموریتش در ایران که در صفحه رسمی اینستاگرام سفارت انگلیس در ایران منتشر شده، نوشته است: در طول سه سال حضور در ایران، سیاست در داخل و خارج از کشور همچنان پیچیده بوده است. با این حال باعث افتخار من بوده که به عنوان سفیر در اینجا خدمت کنم.

 سفیر انگلیس در ادامه پیام خود نوشته است:من شاهد رنج مردم ایران از تحریم‌ها بوده‌ام، ما در تلاش هستیم تا راهی دیپلماتیک برای بازگشت به توافقی پیدا کنیم که امیدواری به اقتصاد ایران و اعتماد بین ایران و جامعه بین‌المللی را بازگرداند.

سفیر انگلیس در حالی ادعا کرده که از تروریسم اقتصادی علیه مردم ایران ناراحت شده و دلش شکسته است که اروپایی ها در طی ۴ سال گذشته باو اشنگتن در اجرای کامل تحریم ها همکاری کرده و تاجرانی را که سعی می کردند تحریم ها را دور بزنند، بازداشت و تحویل آمریکایی ها می دادند. اروپایی ها در هم دستی با دولت جنایتکار آمریکا در مسیر تجار ایرانی سنگ اندازی کرده و حتی با بد عهدی از ایران نفت نخریده و  کانال مالی اینستکس را راه اندازی نکردند.

مک ایر در ادامه نوشته است: با وجود فراز و نشیب‌ها و تنش‌های بین‌المللی من با مقامات زیادی برخورد داشتم که به دنبال برنامه‌ای سازنده هستند و مانند من به ارزش احترام متقابل اعتقاد دارند.

سفیر انگلیس در ایران اضافه کرده است: من از رفتن ناراحتم و احساس می‌کنم که کار من در اینجا تمام نشده، اما می‌دانم که جانشین من این مسوولیت را همراه با احساسی مشابه ادامه خواهد داد. و مطمئنم مردم بزرگ ایران از او استقبال کرده و مهمان نوازی مشابهی دریافت خواهد کرد.

سفیر انگلستان در حالی ایران را ترک می کند؛ که در کارنامه اش شرکت در یک اغتشاش خیابانی و خیس کردن خود پس از دستگیری، برگزاری میهمانی های شبانه و جمع آوری اطلاعات از مراکز حساس  را ثبت و  در حد یک عنصر نا مطلوب عمل کرده است.

لندن سایمون شرکلیف را به عنوان جایگزین مک ایر به وزارت خارجه ایران معرفی کرده است، نکته قابل‌تأمل آن است که انگلیسی ها برای پذیرش سفیر جدید ایران در آن کشور پیش‌شرط‌های عجیبی را مطرح کرده و از وزارت خارجه ایران خواسته‌اند تا در ابتدا سایمون شرکلیف سفیر جدید آن کشور از سوی تهران تائید شود ( Agree ment) تا آن‌ها در برابر بهاروند را به‌عنوان سفیر جدید پذیرش کرده و استوارنامه(Credentials letters) او را مورد تائید قرار دهند.

نظر شما