شناسهٔ خبر: 48544639 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

خروج بیش از یک و نیم تن گوشت از چرخه مصرف انسانی در عید قربان

بیش از یک و نیم تن گوشت در روز عید قربان از چرخه مصرف انسانی خارج شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز اصفهان؛ معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان گفت: در روز عید قربان با رعایت شیوه نامه‌های بهداشتی ۲۰ جایگاه عرضه دام و ۲۹ کشتارگاه دام در استان اصفهان خدمات ارائه کردند
علیرضا ادیبان افزود: در این کشتارگاه‌ها در روز عید قربان از ساعت ۷ تا ۱۳ به صورت رایگان به شهروندان خدمات ارائه شد.
وی با اشاره به اهمیت پیشگیری بیماری‌های مشترک بین انسان و دام گفت: هفت هزار و ۱۱۶ دام بازرسی شد و  هزار و ۷۶۴کیلوگرم گوشت و حدود ۶۰۱ کبد دام هم از چرخه مصرف خارج شد.
معاون سلامت اداره کل دامپزشکی استان اصفهان افزود:۸۸ اکیپ ثابت و سیار شامل ۵۲ اکیپ ثابت و ۳۶ گروه سیار در استان اصفهان بر ذبح شرعی و بهداشتی دام در ایام عید قربان نظارت کردند.
علیرضا ادیبان گفت: در روز عید قربان ۴۴ دامپزشک، ۴۴ ناظر شرعی و ۷۵ بازرس بهداشتی بر معاینه پیش از کشتار، ذبح شرعی و بررسی لاشه پس از کشتار نظارت داشتند.

نظر شما