به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در این مراسم، رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع و مدیر عامل سازمان توسعه منابع انرژی و دکتر وحید حاج امینی برادر شهید امینی در صنایع شهید امینی مجموعه سازمان توسعه منابع انرژی وزارت دفاع حضور داشتند.
حجت الاسلام آقاجانپور رئیس سازمان عقیدتی سیاسی وزارت دفاع در این مراسم با بیان این که شهداء مظهر قدرت، استقلال و شرف کشور بوده، بر لزوم صیانت هنرمندانه از سیره شهداء به عنوان ذخیرههای ماندگار حیات و بالندگی ایران اسلامی تاکید کرد.
حجت الاسلام آقاجانپور پیشرفتهای ایران اسلامی در جنبههای مختلف، سیاسی، اقتصادی و اقتدار دفاعی را مرهون خون شهداء دفاع مقدس، مدافعان حرم و امنیت برشمرد و ابراز امیدواری کرد: با بهره گیری از میراث جاودان شهداء و فرهنگ ناب ایثار، شهادت و مقاومت بتوان مسیر رشد و تعالی کشور و نظام را بیش از پیش هموار کرد.
در ادامه این مراسم علی کبیری نویسنده کتاب تبسم وصل تدوین زندگی نامه شهداء را شروع یک حرکت فرهنگی ماندگار خواند و تصریح کرد: هر چه قدر بتوانیم یاد شهداء را در کشور زنده کنیم به همان میزان خواهیم توانست جامعه را از گزند حوادث بیمه کنیم.
وی با بیان فعالیتهای جامع فرهنگی در پاسداشت و گرامیداشت شهداء در وزارت دفاع افزود: تدوین زندگی شهداء، نهضت خاطره گویی و تدوین نقش وزارت دفاع در طول جنگ تحمیلی از جمله کارهای ارزشمند فرهنگی است که در وزارت دفاع در حال برگزاری است.
وی شهید امیر حاج امینی را یکی از شهدای شاخص وزارت دفاع برشمرد و گفت: تبسم او به هنگام شهادت و وصال الی الله نماد همیشگی وارستگی، و گواه صادقی از اخلاص و اعتقاد راستینی است که شهداء در مبارزه با طاغوت از خود به جای گذاشت.
معرفی شهید حاج امینی
شهید امیر حاج امینی، بی سیم چی گردان انصار لشکر ۲۷ حضرت رسول اکرم (ص) دی ماه سال ۱۳۴۰ در روستای علیشار از توابع زرند ساوه و در یک خانواده مذهبی به دنیا آمد.
دو ساله بود که به همراه خانواده به تهران کوچ کرد و در منطقه جوادیه راه آهن سکنی گزید
شهید امیر حاج امینی دوران ابتدایی، راهنمایی و هنرستان فنی را در مدارس جنوب تهران به پایان رساند و وارد اداره صباباتری شد.
شهید حاج امینی از نیروهای زبده، ماهر و فنی در شرکت صباباتری بود. به گونهای که یکی از مدیران آلمانی شرکت پیشنهاد داده بود که اگر خودش دوست دارد او را به آلمان ببرد و در شرکت اصلی مشغول به کار کند.
شهید حاج امینی از اداره صباباتری به جبهه اعزام شد. وقتی رفت و اوضاع جنگ را دید از جبهه برنگشت.
چند بار در عملیاتهای مختلف آزادسازی شهرهای مهران و بستان و نیز در عملیات والفجر ۸ در بهمن ماه سال ۱۳۶۴ شرکت کرد و مجروح شد.
دو عملیات کربلای ۴ و کربلای ۵ در عملیات آخری بود که شهید حاج امینی فعالانه به عنوان بی سیم چی گردان انصار لشکر ۲۷ حضرت رسول شرکت نمود که در عملیات ایذایی و تکمیلی عملیات کربلای ۵ در مورخه ۱۰/۱۲/۱۳۶۵ در شهر مرزی شلمچه و در جنوب کانال پرورش ماهی، به فیض شهادت نائل آمد.
دو عکس از این شهید توسط عکاس و فیلمبردار صدا و سیما، آقای احسان رجبی درست چند لحظه بعد از شهادت ایشان گرفته شده است که سالها بعد همین عکس، موجب تسلای خاطر بازماندگان شهدا گردید
این دو عکس از لحظه شهادت شهید حاج امینی جزء تاثیرگذارترین عکسهای جنگ تحمیلی شد و بیش از ۸۰۰ هزار قطعه از این عکس به صورت کاربردی در سراسر کشور چاپ و پخش شد که در نوع خود بی نظیر میباشد.
پس از انتقال پیکر مطهر شهید به تهران و تشییع جنازه، شهید امیر حاج امینی در قطعه ۲۹ مزار شهداء به خاک سپرده شد.
یکی صنایع تابعه سازمان توسعه منابع انرژی به نام شهید والا مقام (شهید حاج امینی) نامگذاری شده است.
نظر شما