شناسهٔ خبر: 48426854 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد نیوز | لینک خبر

توصیه های مهم دامپزشکی برای ذبح دام در عید قربان

مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی خواستار توجه افراد به توصیه های دامپزشکی در عید قربان شد.

صاحب‌خبر -

علیرضا اکبرشاهی مدیر کل دفتر بهداشت و مدیریت بیماری‌های دامی سازمان دامپزشکی طی توصیه هایی به مردم برای ذبح دام در روز عید قربان اظهار کرد: اگر افراد اصرار دارند که در خانه کشتار را انجام دهند، با همکاران دامپزشکی که به صورت اکیپ‌های ثابت و سیار حضور دارند، تماس بگیرند تا قبل و بعد از کشتار، دام را به لحاظ بیماری‌های انگلی و سایر بیماری‌ها بررسی کنند و سپس اقدام به ضد عفونی محل کشتار کنند.

وی افزود: در کشتارگاه‌ها، دامپزشکان حضور دارند و ضمن معاینه دام با تجهیزات و امکانات، لاشه دام ۲۴ ساعت به طور کامل در دمای سردخانه و یخچال نگهداری می‌شود و ویروس در این فرآیند به راحتی از بین می‌رود.

اکبرشاهی ادامه داد: افراد پس از ذبح لاشه را به مدت ۲۴ ساعت در یخچال نگه داری و سپس اقدام به خرد کردن و استفاده از گوشت کنند، همچنین توصیه می‌شود که با توجه به فصل گرما، لاشه را به کشتارگاه منتقل کنند.

مدیرکل دفتر کنترل بهداشت و مدیریت بیماری دامی سازمان دامپزشکی در پایان تصریح کرد: برای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترک دام و انسان به افراد توصیه می شود که از کشتار دام در معابر خودداری کنند و در مراکز بهداشتی زیر نظر سازمان دامپزشکی اقدام به قربانی کردن دام کنند.

 

نظر شما