به گزارش راهبرد معاصر؛ پژوهشگران آمریکایی پس از تجزیه و تحلیل سوابق ۴۰ هزار بزرگسال انگلیسی به این نتیجه رسیده اند که نوشیدن روزانه یک فنجان قهوه ریسک ابتلا به کرونا را تا یک دهم کاهش می دهد. آنها معتقدند این نوشیدنی حاوی مواد گیاهی تقویت کننده سلامتی است که ممکن است سیستم ایمنی را بهبود بخشد.
اما به نظر نمی رسد چای و میوه چنین اثری داشته باشند. همچنین رژیم غذایی سنگین شامل گوشت های فرآوری شده، مانند سوسیس و کالباس، احتمال ابتلا به نوع شدید کرونا را افزایش می دهد. نتایج این پژوهش در مجله Nutrients منتشر شده است./رکنا
∎
نظر شما