شناسهٔ خبر: 4822999 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

در گفت‌وگو با میزان صورت گرفت

واکنش رییس کمیسیون سیاست خارجی مجلس به بازگرداندن هواپیمای هلال احمر توسط عربستان

صاحب‌خبر -

رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس با بیان اینکه بازگرداندن هواپیماهی هلال احمر ایران برای کمک به مردم مظلوم یمن برخلاف قانون بین المللی است گفت: عربستان باید پاسخگوی افکار عمومی ملت های مسلمان باشد.

علاءالدین بروجردی در گفت و گو با خبرنگار سیاسی خبرگزاری میزان درباره بازگرداندن هواپیمای هلال احمر ایران توسط عربستان خاطرنشان کرد: سکوت معنادار سازمان ملل نشانه این است که این سازمان بر حسب سیاست های قدرت های بزرگ از جمله آمریکا عمل می کند.
وی ادامه داد: سران آمریکایی تنها ادعای حقوق بشر دارند زیرا در عمل با نقض حقوق بشر در قبال کشتار مردم بی گناه تنها سکوت می کنند و یا با حمایت های بی چون و چرای خود از عربستانی ها آل سعود را در این مسیر کمک می کنند.
وی با بیان اینکه طرح بمباران یمن توسط عربستان همان الگوی اسرائیل در تجاوز به غزه است یادآور شد: عربستان یک حرکت ضداسلامی و برخلاف قوانین بین المللی را با حمله به یمن از خود به یادگار گذاشته است.