شناسهٔ خبر: 48212054 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: رکنا | لینک خبر

تلاش جدید پارلمان اروپا برای تحریم مقامات ایرانی

رکنا: پارلمان اروپا با تصویب قطعنامه ای خواستار تحریم مقام‌های ایران شد.

صاحب‌خبر -

نمایندگان پارلمان اروپا قطعنامه‌ای را به تصویب رسانده‌اند که خواستار تحریم مقام‌های ایران به بهانه‌های «حقوق بشری» است. پارلمان اروپا در حالی این کار را انجام داده است که در ماه های اخیر اتحادیه اروپا و کشورهای عضو 4+1 در وین بر سر احیای برجام با ایران مذاکره کرده اند. ایران، علاوه بر خروج آمریکا از برجام، از عمل نکردن اروپا به تعهدات برجامی خود گله مند است. اما اروپا حتی پس از خروج آمریکا از برجام نیز به تحریم مقامات ایرانی ادامه داده است. اروپا همچنین صنایع مختلف ایران را در سال های اخیر تحریم کرده است.

به گزارش رکنا، پارلمان اروپا قطعنامه‌ای را به تصویب رساند که خواستار اعمال برخی تحریم‌های هدفمند علیه مقام‌های ایرانی به بهانه بازداشت اتباع اتحادیه اروپا شد.

در بخشی از این قطعنامه، پارلمان اروپا از شورای اروپا خواسته اعمال تحریم‌های هدفمند اعم از انسداد دارایی‌ها برای آن دسته از مقام‌های و نهادهای ایران شد که «در بازداشت خودسرانه و صدور حکم اعدام برای اتباع اتحادیه اروپا نقش داشته‌اند.»

«چارلی ویمرز»، نماینده سوئدی پارلمان اروپا روز پنجشنبه در توییتر نوشت: «از اینکه پارلمان اروپا از درخواست اعمال تحریم علیه مقام‌های رژیم ایران حمایت کرد خرسندم.»

نمایندگان پارلمان اروپا از آیت‌الله «ابراهیم رئیسی»، رئیس‌جمهور منتخب ایران خواسته‌اند حکم اعدام «احمد رضا جلیلی»، استاد دانشگاه ایرانی مقیم سوئد را که به دلیل ارتباط با سازمان جاسوسی موساد دستگیر شده متوقف کند.

در این بند از قطعنامه پارلمان اروپا آمده است: «پارلمان از ایران می‌خواهد که در دوران رئیس‌جمهور منتخب، ابراهیم رئیسی، اعدام قریب‌الوقوع دکتر احمدرضا جلیلی را متوقف کند.

جلالی استاد دانشگاه ایرانی مقیم سوئد است. وی اردیبهشت‌ماه سال ۱۳۹۵ به دلیل ارتباط با سازمان جاسوسی موساد دستگیر و به زندان اوین منتقل شد.

یکی از اقدامات احمدرضا جلالی، اعلام نشانی و برخی مشخصات سی نفر از افراد شاخص پروژه‌های تحقیقاتی، نظامی و هسته‌ای از جمله شهیدان شهریاری و علی‌محمدی به افسران اطلاعاتی موساد بوده که به ترور و شهادت آنان منتهی شده‌است.

جمهوری اسلامی ایران پیشتر دخالت‌های کشورهای اروپایی در روند قضایی ایران به بهانه‌های ادعایی «حقوق بشر» را رد و محکوم کرده‌ است.

حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:

آیا این خبر مفید بود؟
0 0