به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، خالکوبی واژه ای به ظاهر زیبا اما با باطنی تقلیدگرایانه و خطرآفرین که می تواند عوارض آن تا مدت ها روح و جسم برخی از افراد را نشانه برود.
وارد کردن این رنگ دانه ها به داخل پوست می تواند مشکلاتی را ایجاد کند، افرادی که حتی ۲ سال بعد از ایجاد خالکوبی به تازگی بیماری های صعب العلاج در بدنشان نمایان می شود.
ناهنجاری های مدرنی که می تواند باعث بیماری های عفونی، ایدز، سرطان و هپاتیت بشود، به صورتی که می توان گفت ۵۰ درصد افراد پس از ۶ ماه از اقدام خود پشیمان می شوند، زیرا این افراد معتقدند در جامعه به یک چشم دیگر به آن ها نگاه می شود.
جدا از اینکه این عمل می تواند عوارض جسمانی جبران ناپذیری را برای افراد به همراه داشته باشد، می تواند از نظر روانی افراد را تحت الشعاع قرار داده، زمانی که ما یک نماد خاصی را روی بدن خالکوبی می کنیم ذهنمان هم به همان سمت گرایش پیدا می کند.
همچنین طبق گفته مراکز پوست دانشگاه شهید بهشتی؛ تا به امروز آماری از میزان آسیب های ناشی از خالکوبی در کشور ثبت نشده؛ چرا که اغلب این مراکز به صورت زیرزمینی فعالیت می کنند، به صورتی که در آمار تخمینی می توان گفت: عوارض این ناهنجاری ها در جامعه ما به ۴۰ تا ۵۰ درصد می رسد، که این موضوع شانس انتقال بیماری هایی همانند: کرونا را نیز بالا می برند، لذا پایان این قصه های زشت و زیبا برای همه روشن است و باید برای انجام این دلخوشی های زودگذر بیشتر فکر کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما