شناسهٔ خبر: 48208441 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: پارسینه | لینک خبر

طرز تهیه آلو گوبی، غذای هندی

در گزارش زیر طرز تهیه آلو گوبی آموزش داده شده است.

صاحب‌خبر -

امروز قصد داریم طرز تهیه آلو گوبی  را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

آلو گوبی یک غذای گیاهی خوشمزه در هند است که با سیب زمینی و گل کلم و ادویه تهیه می شود. این غذا بسیار ساده و خوشمزست. این غذا که یکی از معروف‌ترین غذای هندی از ترکیب سیب زمینی، گل کلم و ادویه‌های هندی تهیه می شود و بسیار خوش عطر و خوشمزست.

مواد لازم

¼ پیمانه روغن نباتی
۱ عدد پیاز بزرگ خرد شده
۱ دسته گشنیز تازه خرد شده
۱ عدد فلفل سبز کوچک خرد شده (یک قاشق چای خوری پودر چیلی)
۱ عدد گل کلم بزرگ تقسیم شده به هشت قسمت
۳ عدد سیب زمینی بزرگ
۲۵۰ گرم گوجه فرنگی خرد شده
به مقدار دلخواه زنجبیل تازه رنده شده
به مقدار دلخواه سیر تازه خرد شده
۱ قاشق چای خوری دانه زیره سبز
۲ قاشق چای خوری زردچوبه
۱ قاشق چای خوری نمک
۲ قاشق چای خوری گرام ماسالا

دستور تهیه

روغن نباتی رو توی یک ماهیتابه بزرگ حرارت بدید. پیاز خرد شده رو بهش اضافه کنید و با دانه‌های زیره سبز تفت بدید. تا زمانی که پیاز طلایی بشه هم بزنید.

ساقه گشنیز خرد شده، زردچوبه، نمک، فلفل سبز (یا پودر چیلی) و گوجه فرنگی‌ها رو بهش اضافه کنید و هم بزنید. زنجبیل و سیر رو اضافه کنید و هم بزنید.

تکه‌های سیب زمینی و تکه‌های گل کلم رو همراه با چند قاشق آب به مخلوط اضافه کنید و اجازه بدید ۲۰ دقیقه بجوشه تا تکه‌های سیب زمینی پخته شوند. در نهایت این غذا نباید آبدار باشه.گرام ماسالا و برگ‌های گشنیز را بهش اضافه کنید.حرارت رو خاموش کنید و قبل از صرف کردن، مدت زمان مشخص به غذا زمان بدید.

منبع: غذاپز

 

نظر شما