شناسهٔ خبر: 48180911 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: ایسکانیوز | لینک خبر

آموزش پخت توپک پاستا

توپک‌ها در واقع از یک لایه مواد میانی که با پودر سوخاری و تخم مرغ پوشانده شده تشکیل می‌شوند که داخل روغن داغ سرخ و آماده سرو می‌شوند.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی ایسکانیوز، توپک پاستا از دسته غذاهای فست فودی است که در سراسر دنیا محبوب است و طرز تهیه آسانی دارد. شما با کمی حوصله می‌توانید این توپک‌های پاستا را آماده و سوخاری کنید. مهم‌ترین نکته برای وا نرفتن هر توپک این است که حتما آن را فریزری کنید سپس سرخ کنید تا باعث از هم پاشیدگی نشود. 

مواد لازم 

پاستا ۲۵۰ گرم

آرد نصف پیمانه و یک قاشق غذاخوری

شیر یک پیمانه و ۲ قاشق غذاخوری

تخم مرغ ۲ عدد

کره یک قاشق غذاخوری

پنیر چدار دو و نیم پیمانه

پودر سوخاری به مقدار لازم

نمک، فلفل سیاه و پودر سیر به مقدار لازم

طرز تهیه 

ابتدا داخل یک قابلمه مقداری آب بریزید تا به جوش آید. کمی نمک و روغن داخل قابلمه بریزید و بعد از به جوش آمدن، پاستا را داخل آب در حال جوش بریزید و بگذارید تا پخته شود. سپس آبکش کنید و کنار بگذارید.

داخل یک تابه یک قاشق غذاخوری آرد بریزید و تفت دهید تا بوی خامی آن رفع شود. سپس کره را اضافه کنید تا ذوب شود، کره و آرد را خوب تفت دهید. در ادامه یک پیمانه شیر را به تدریج به مواد اضافه کنید و هم بزنید تا گلوله‌های آرد باز شود. سپس نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و پنیر چدار را اضافه کنید.

در ادامه مواد را هم بزنید تا پنیر کاملا ذوب شود. سپس پاستای آبکشی شده را اضافه کنید و هم بزنید تا سس به خورد پاستا برود و غلیظ شود. مواد را از روی حرارت بردارید و داخل یک ظرف بریزید و برای ۲ ساعت در یخچال قرار دهید.

مابقی آرد را به همراه نمک و فلفل سیاه داخل یک کاسه بریزید و کنار بگذارید. آرد سوخاری را در کاسه دیگر بریزید. تخم مرغ‌ها را داخل کاسه شکسته و ۲ قاشق غذاخوری شیر را به آن اضافه کنید و با همزن دستی هم بزنید تا از لختگی خارج شود. در ادامه مواد پاستا را از یخچال خارج کنید و به اندازه یک نارنگی از مواد بردارید.

توپک‌های پاستا را به ترتیب در کاسه آرد سپس تخم مرغ و در انتها در پودر سوخاری بغلطانید و برای ۱۰ دقیقه توپک‌های به‌دست آمده را در فریزر قرار دهید. حالا داخل یک تابه گود روغن بریزید تا داغ شود. توپک‌ها را از فریزر خارج کنید و داخل روغن داغ سرخ کنید. 

انتهای پیام/

برچسب‌ها:

نظر شما