شناسهٔ خبر: 48156834 - سرویس اقتصادی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

ارز آوری پساب صنعتی در مراغه

پساب صنعتی در مراغه پس از فرآوری و تبدیل شدن به جوش شیرین صادر می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از تبریز،حُسنی مدیر عامل کارخانه کربنات سدیم مراغه گفت: خط تولید جوش شیرین از پساب و ضایعات این کارخانه راه اندازی شده است.

او افزود: در این واحد بخشی از پس آب کارخانه طی فرایندی به محصول ارزشمند و ارزآور جوش شیرین تبدیل می‌شود.

او اضافه کرد: خط تولید جوش شیرین در مراغه با سرمایه گذاری ۱۰ میلیارد تومان و اشتغال مستقیم ۱۵ نفر به بهره برداری رسیده است.

به گفته مدیرکارخانه کربنات سدیم مراغه، ظرفیت تولید این واحد ۱۵ تن در روز است که با بهره برداری از طرح توسعه آن ظرفیت تولید به ۱۰۰ تن تا پایان سال افزایش خواهد یافت.

حُسنی افزود: هم اکنون ۴۰ درصد محصول تولیدی به علت کیفیت بالا و رعایت استاندار‌های جهانی به کشور‌های اوکراین و اندونزی صادر می‌شود.

او گفت: تمامی مراحل طراحی و ساخت خط تولید جوش شیرین این واحد به دست متخصصان گروه صنعتی کاوه انجام شده است.

جوش شیرین در صنایع غذایی، خوراک دام و طیور و تولید دارو کاربرد دارد و بیشترین جوش شیرین کشور در مشهد، شیراز و مراغه تولید می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما