شناسهٔ خبر: 48132313 - سرویس استانی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

لزوم استفاده از ظرفیت بقاع متبرکه برای حل مشکلات اقتصادی کشور/ امامزادگان در طول حیات خود منشاء خیر و برکت بودند

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف بر لزوم استفاده از ظرفیت امامزادگان و بقاع متبرکه برای حل مشکلات اقتصادی کشور تاکید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش حوزه قرآن و عترت گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از روابط عمومی سازمان اوقاف و امور خیریه، حجت‌الاسلام غلامرضا عادل معاون فرهنگی و اجتماعی این سازمان امروز (یکشنبه ۱۳ تیر) در جلسه توجیهی طرح شمیم خدمت و مانور سلامت که به‌صورت ویدئوکنفرانسی با معاونان فرهنگی و اجتماعی استان‌ها برگزار شد، اظهار کرد: ظرفیت عظیمی که در بقاع متبرکه و امامزادگان سراسر کشور وجود دارد، در جایی پیدا نمی‌شود؛ هیچ نهاد و سازمانی چنین ظرفیتی ندارد و ما نسبت به این امکانات و ظرفیت‌ها مسئول هستیم و باید پاسخگو باشیم.

وی با اشاره به اینکه امامزادگان عظیم‌الشان در طول حیات پر برکت خود برای مردم منشاء خیر و برکت بودند، افزود: اگر امامزادگان و بقاع متبرکه بخواهند همان نقش را ایفا کنند، یکی از مشکلات کشور بحث اقتصادی و معیشتی است که امامزادگان می‌توانند در این موضوع نقش‌آفرینی داشته باشند.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف با تاکید بر لزوم استفاده از ظرفیت امامزادگان و بقاع متبرکه برای حل مشکلات اقتصادی کشور، تصریح کرد: تمامی شعار‌های سال‌های اخیر که توسط مقام معظم رهبری انتخاب شده است، بر روی موضوعات تولید، معیشت و اقتصاد تمرکز دارد؛ با این حال آیا ما می‌توانیم بگوییم که وظیفه‌ای در این خصوص نداریم؛ ما نمی‌توانیم در این موضوع، شانه خالی کنیم، زیرا با ظرفیت و ابزاری که در اختیار داریم، بهترین فرصت پیش روی ما قرار دارد؛ حتی اگر به یک زمانی برسیم که در بحث تولید، معیشت و اقتصاد مشکلی نداشته باشیم، باز هم می‌توانیم از ظرفیت عظیم امامزادگان و بقاع متبرکه استفاده کنیم.

حجت‌الاسلام عادل با تشکر از استان‌های مختلف برای اجرای طرح شمیم خدمت، یادآور شد: با طرح موضوع و پشتیبانی ریاست سازمان اوقاف و امور خیریه از این طرح، تمامی ارکان سازمان در کارگروه شمیم خدمت عضو هستند و وظیفه‌ای دارند و برای هر کدام نقش و فعالیتی تعریف شده است؛ در استان هم باید کارگروه شکل بگیرد؛ نکته مهم این است که با دستورالعمل نوشتن و برگزاری جلسه کار حل نمی‌شود و باید با تمامی ظرفیت‌ها وارد میدان شد.

وی با بیان اینکه مزیت نسبی هر استان ممکن است در طرح شمیم خدمت راهگشا باشد، تاکید کرد: ممکن است بسیاری از استعداد‌ها در طول ورود اولیه به کار کشف شود؛ این طرح نیاز به پخته‌تر شدن و کاربردی‌تر شدن دارد، اما تا کار را شروع نکنیم، ایرادات و اشکالات کار مشخص نمی‌شود.

معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان اوقاف و امور خیریه در خصوص مانور سلامت گفت: موضوع مانور سلامت یکی از ظرفیت‌های است که می‌تواند شکوفا شود؛ فعالیت‌هایی که در امامزادگان و بقاع متبرکه برای مقابله با ویروس کرونا انجام شد، باعث شد تا ادارات کل اوقاف در استان‌ها، رکن اصلی ستاد مقابله با کرونا در استان‌ها شوند.

در ادامه این جلسه، معاونان فرهنگی و اجتماعی ادارات کل اوقاف استان‌های مختلف از طریق ویدئوکنفرانس به بیان نظرات خود در خصوص طرح «شمیم خدمت» و «مانور سلامت» پرداختند.

 

انتهای پیام/

نظر شما