شناسهٔ خبر: 4808895 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

زمانی در گفت‌وگو با فارس:

پاکت هدایتی برای خرید پرسپولیس تحویل سازمان خصوصی‌سازی شد

رئیس کارگروه نظارت مجلس بر واگذاری باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس گفت: شنیده‌ها از تحویل پاکت پیشنهاد حسین هدایتی برای خرید باشگاه پرسپولیس به سازمان خصوصی‌سازی حکایت دارد.

صاحب‌خبر -

رئیس کارگروه نظارت مجلس در واگذاری باشگاه‌های پرسپولیس و استقلال در گفت‌و گو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری فارس، گفت: شنیده‌ها از این مساله حکایت دارد که حسین هدایتی از داوطلبین خرید باشگاه پرسپولیس پاکت پیشنهادی خود را به سازمان خصوصی‌سازی تحویل داده است.

وی افزود: در مورد باشگاه استقلال نیز افرادی مذاکراتی برای خرید این باشگاه داشته‌اند اما تا کنون مذاکرات داشته و مدارک را گرفته‌ام اما تا کنون پاکت پیشنهادی خود را به سازمان خصوصی‌سازی تحویل نداده‌ام  و متقاضیان تا ساعت 16 امروز فرصت دارند تا پاکت‌های پیشنهادی خود را برای شرکت در مزایده این دو باشگاه به سازمان خصوصی‌سازی ارایه کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس، سومین مزایده باشگاه‌های استقلال و پرسپولیس فردا چهارشنبه 9 اردیبهشت 94 در سازمان خصوصی‌سازی برگزار می‌شود و گفتنی است که در دو مزایده قبلی هیچ پیشنهادی از برای خرید این دو باشگاه ارایه نشده است.

انتهای پیام/