به گزارش خبرگزاری فارس از رفسنجان، طی امروز با حضور احمدیلاشکی معاون حقوقی و امور مجلس و معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش، آیین افتتاح مدرسه 6 کلاسه خیرساز دکتر ایرانی در روستای کبوترخان از توابع بخش مرکزی رفسنجان برگزار شد.
این مدرسه با زیربنای 818 متر مربع و550 میلیون تومان توسط خیر و 650 میلیون تومان اعتبارات دولتی احداث شده است، دبیرستان امام حسن مجتبی (ع) با زیربنای 683 متر مربع و اعتبار 3.5 میلیارد تومان که 350 میلیون تومان خیر اهدا کرده و مابقی اعتبارات دولتی بوده است، در ادامه افتتاح شد.
در ادامه کلنگزنی یک باب مدرسه 12 کلاسه انجام شد، این مدرسه نیز با مشارکت مس سرچشمه رفسنجان احداث خواهد شد. سالن ورزشی خیرساز مرحومه منیره هدایت دیگر پروژه امروز بود که افتتاح شد و در پایان کلنگ 2 مجتمع آموزشی در شهر سرچشمه به زمین زده شد.
احمدیلاشکی معاون پارلمانی وزارت آموزش و پرورش در حاشیه افتتاح مدرسه کبوترخان اظهار کرد: از همه کسانی که در این پروژه نقشآفرین بودند و تلاش کردند تا امروز به ثمر بنشیند تشکر میکنم.
وی بیان داشت: از دیروز که در حوزه تعلیم و تربیت استان کرمان هستیم گزارشهای خوبی داده شد و ما هم شاهد اقدامات ارزشمندی بهویژه در رفسنجان توسط مدیر آموزش و پرورش رفسنجان در حوزه کیفی و کمی هستیم.
معاون حقوقی و امور مجلس و معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش افزود: ما در شرایط سخت هستیم، تحریم واژه نیست، دشمن عمل میکند، در این شرایط کارکردن هنر است و اینکه عنوان میشود مملکت امام زمان (عج) است، حقیقت دارد.
وی تصریح کرد: در این استان سرداری برای آزادگی جهان بشریت تقدیم کردید باید همچون اندیشه سردار حاجقاسم سلیمانی را در کار خود قرار دهید و مصداق عملی راه حاجقاسم سلیمانی را طی کردن همان است که خانواده ایرانی در این منطقه انجام داده است و این جمع برای قدردانی از این خانواده اصیل ایرانی در اینجا حضور یافته است.
احمدیلاشکی خاطرنشان کرد: این تدبیر درست که هنرستانها تقویت شود یک اندیشه پشت آن بوده است، یکی از اشکالات نظام آموزشی ما این است که همه را به سمت علوم تجربی، انسانی و ریاضی تشویق میکنیم، در کنکور از حدود یک میلیون نفر، 65 درصد وارد علوم تجربی میشوند این جمعیت بعدا دچار چالش شده و در حوزه اشتغال دچار مشکل می شوند.
معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش ادامه داد: این موضوع سبب شد قانونگذار در برنامه ششم توسعه در ماده 65 اعلام میکند تا پایان برنامه توسعه ششم باید 50 درصد دانشآموزان در هدایت تحصیلی به سمت هنرستانها بروند، اما هنوز کرمان جا دارد تا به این هدف برسد.
وی عنوان کرد: برای سال تحصیلی بعدی حدود 42 درصد دانشآموزان ما به رشتههای فنی گسیل میشوند.
تفاهمنامه ساخت دو مجتمع آموزشی تمام هوشمند در شهر مس سرچشمه رفسنجان و همچنین ساخت یک هنرستان ۹ کلاسه و یک دبیرستان ۱۲ کلاسه در شهر رفسنجان با حضور معاون وزیر اموزش پرورش امضا شد.
احمدیلاشکی معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش اظهار کرد: ما یک سفر دو روزه برای استان کرمان راجع به موضوعات مختلف آموزش پرورش برنامهریزی کردیم که یکی از مهمترین موضوعات مستندسازی املاک و اراضی آموزش پرورش در استان کرمان است و با آمارهای ارائه شده، وضعیت استان کرمان خوب است و جزو شش استان اول در کشور است اما با آنچه که مطلوب ما است فاصله داریم.
وی با بیان اینکه ما حدود پنجاه درصد از املاکمان واقع در کشور مستندسازی شده است اما آمار استان کرمان در این مورد کمتر است، افزود: با مدیرکل ثبت اسناد استان کرمان، بنیاد مسکن و اداره کل آموزش پرورش استان نشستی برگزار شد و قول داده شد تا پایان تابستان امسال سند تک برگ بخش اعظمی از اراضی که دفترچهای بودند را نهایی کنیم و مابقی را در دستور کار قرار دهیم.
معاون پارلمانی وزیر آموزش و پرورش رفسنجان گفت: امروز تفاهمنامهای را با حضور بخش خیرساز هماهنگ شد که چهار مدرسه توسط شرکت مس برای آموزش پرورش ساخته خواهد شد و عصر امروز کلنگ این مجموعه بر زمین زده شود و رهاورد این تفاهم و تعامل میتواند منتج به یک کار بزرگ و تربیت انسان های شایسته شود.
انتهای پیام/80016/ق