«ملیحه نوروزبیگی» در گفت و گو با بازار بیان کرد: متاسفانه از زیرساخت های مورد نیاز مانند پایانه های صادراتی که بتوان محصول با کیفیتی را صادر کرد در این استان محروم هستیم.
وی ادامه داد: یکی از اساسی ترین زیر ساخت ها وجود پایانه های صادراتی است که درآن ها محصولات کشاورزان وارد شود و محصول بسته بندی شود و طبق استانداردها صادر شود اما واقعیست اینست که متاسفانه چنین اماکنی در استان خراسان وجودندارد.
این تولید کننده گل و گیاه با اشاره به اینکه خراسان رضوی استانی مرزی و قابلیت صادرات گل و گیاه به ترکمنستان و کشور های آسیایی را دارد افزود: البته اتحادیه تولید کنندگان گل و گیاه خراسان رضوی پیگیر این موضوع بوده و حتی زمینی برای این پایانه در نظر گرفته شده که متاسفانه مدت هاست درگیراداره کل شهرسازی برای واگذاری زمین هستیم.
وی به ما گفت: این طرح در استانداری مطرح و مورد حمایت نیز قرارگرفته است اما هنوزعملی نشده است و برای گرفتن زمین آن مشکل داریم.
نائب رئیس اتحادیه تولیدکنندگان گل و گیاه خرسان تاکید کرد: اگر قرارباشد تولیدی درکشور انجام شود باید از تولیدکننده حمایت شود و این حمایت در بخش هایی چون تسهیلات بانکی ارزان قیمت ،کاهش هزینه ها مانند بیمه تامین اجتماعی، کاهش مصرف انرژی و سایر موارد نیازمند حمایت دولت است .
نوروز بیگی عنوان کرد: با کاهش هزینه ها می توان تولید را افزایش داد و بازار فروش بیشتری ایجاد کرد لذا برای احیای تولید باید بازر های صادراتی را فعال کرد.
وی هم چنین اذعان کرد: برای افزایش میزان صادرات گل باید زیر ساخت های استاندارد مانند پایانه های صادراتی و یا خودرو های سردخانه دار تهیه و برای انتقال به سایر کشور های هم مرز مورد استفاده قرار گیرد تا شاهد رونق در این صنعت باشیم.
نظر شما