شناسهٔ خبر: 47956485 - سرویس گوناگون
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه مرغ ایتالیایی

در گزارش زیر طرز تهیه مرغ ایتالیایی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه مرغ ایتالیایی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر:

آرد سفید ۲ قاشق غذاخوری
سینه یا ران مرغ ۴ عدد
روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری
کره ۲۵ گرم
پیاز ۱ عدد، مکعبی ریز شده
فلفل دلمه سبز یا قرمز ۱ عدد، مکعبی ریز شده
سیر ۲ حبه ریز شده
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۱ تا ۲ پیمانه
پونه خشک ۱ قاشق چای‌خوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
سبزی تازه خرد شده مانند ریحان برای تزیین

طـرز تـهـیـه
مرحله ۱ - تکه‌های مرغ را بعد از تمیز کردن و شستن خشک کرده سپس در کره و روغن روی حرارت متوسط سرخ کنید تا طلایی رنگ شوند.
مرحله ۲ - مرغ‌های سرخ شده را از تابه خارج کرده، پیاز را در همان تابه ریخته و تفت دهید تا کمی نرم شود سپس فلفل دلمه و سیر را اضافه کنید و برای ۵ دقیقه دیگر تفت دهید.
مرحله ۳ - رب گوجه فرنگی، آرد، پونه، نمک و فلفل را به مخلوط افزوده و یک دور هم بزنید سپس آب مرغ را اضافه کرده و اجازه دهید تا به جوش آید.
مرحله ۴ - تکه‌های مرغ را به مخلوط بیفزایید و حرارت را ملایم کرده اجازه دهید برای ۳۰ تا ۳۵ دقیقه پخته شود تا آب خوراک کمی غلیظ شود سپس در ظرف مورد نظر کشیده و همراه با برنج یا پاستا سرو نمایید.

منبع: تبیان

انتهای پیام/ 

نظر شما