امروز قصد داریم طرز تهیه سمبوسه با اسفناج؛ غذای عربی را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم برای تهیهی خمیر:
آرد ۴ پیمانه
خمیر مایه ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
نمک ۱ و ۲/۱ قاشق مرباخوری
روغن نباتی ۴/۱ لیوان
شیر خشک ۶ قاشق غذاخوری
آب داغ ۱ و ۴/۱ لیوان
مواد لازم برای داخل سمبوسه:
اسفناج ۱ و نیم کیلو (پخته و ریز شده)
پیاز ۵ عدد رنده شده
سماق ۱ قاشق مرباخوری
رب انار ۲/۱ قاشق مرباخوری
پودر دارچین کمی
روغن زیتون ۴/۱ لیوان
آبلیمو ۴/۱ لیوان
طرز تهیه خمیر:
* در ظرفی آرد، خمیر مایه، نمک، شکر و شیر خشک را با هم مخلوط کنید.
* آب داغ و روغن را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید.
* خمیر را با دست خوب ورز داده تا خمیر صاف و یکدستی بدست آید.
* خمیر را در ظرف سربسته در جای نسبتاً گرمی به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه بگذارید تا خمیر به اصطلاح بیاید و حجم آن تقریباً دو برابر شود.
طرز تهیه:
* اسفناج، پیاز، سماق، نمک، رب انار و دارچین را با هم مخلوط کنید.
* مخلوط را به مدت ۵ دقیقه در یک صافی بریزید.
* مواد را بین دو دست فشار دهید تا آب آن کاملاً برود.
* در آخر روغن زیتون را به مخلوط اضافه کرده به طوری که کاملاً جذب مواد شود.
* برای تهیه سمبوسه روی یک سینی را آرد بپاشید و با وردنه خمیر را پهن کنید (قطر خمیر ۱ سانتیمتر باشد).
* روی خمیر را یک لیوان از سر آن گذاشته و دور لیوان را با چاقو ببرید تا خمیر گردی بدست آید.
* کمی از مواد را برداشته در وسط خمیر بگذارید.
* اطراف خمیر را به صورت مثلث برگردانید به طوری که روی مواد را بپوشاند.
* سینی فر را چرب کرده آرد بپاشید و سمبوسهها را با فاصله در سینی بچینید.
* سینی را در طبقه وسط فر که از قبل گرم کردهاید گذاشته و سمبوسهها را به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه با حرارت ۱۶۰ درجه سانتیگراد بپزید تا زمانی که سمبوسهها درست شوند و روی آن طلایی رنگ شود.
∎
نظر شما