شناسهٔ خبر: 4794605 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: روزنامه ایران | لینک خبر

تظاهرات ضد سعودی مردم یمن در صنعا

صاحب‌خبر -


مردم یمن با برگزاری راهپیمایی اعتراضی انزجار خود را از ادامه تجاوزات هوایی سعودی‌ها و حامیان خارجی‌اش که باوجود ادعای آتش بس ادامه دارد، نشان دادند. لبنانی‌ها نیز در جنوب بیروت در تظاهراتی همبستگی خود را با مردم یمن اعلام داشتند. به گزارش ایرنا، این تظاهرات پس از آن برگزار شد که کمیته عالی انقلاب یمن، از مردم صنعا خواست با برگزاری تظاهرات گسترده تداوم تجاوزهای عربستان سعودی به یمن را محکوم کنند. بنا بر گزارش‌ها در این تظاهرات معترضان با شعار «همه با هم علیه تجاوز سعودی - امریکایی نامشروع» خواستار پایان خشونت‌ها از سوی ائتلاف عربی شدند. همزمان با برگزاری راهپیمایی اعتراضی در صنعا مردم لبنان نیر با ابراز همبستگی با ملت یمن تجمعات اعتراضی برگزار کردند. به گزارش شبکه المسیره جنوب بیروت، پایتخت لبنان روز گذشته صحنه تجمع پرشور مردمی در حمایت از مردم ستمدیده یمن بود. خبر دیگر اینکه یکی از شبکه‌های ماهواره‌ای وابسته به رئیس جمهوری فراری و مستعفی یمن اعلام کرد: وی با اعلام شهر «سیئون» به عنوان پایتخت موقت یمن، ماه آینده به این شهر بازمی‌گردد؛ این خبر در حالی مطرح می‌شود که استان حضرموت یمن، به قلب فعالیت‌های القاعده تبدیل شده است.
ë اعلام آمادگی جنبش انصار‌الله برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری «کمیته انقلابی» وابسته به جنبش مردمی انصارالله، از کمیته عالی انتخابات و همه پرسی یمن خواست، برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری این کشور آماده شود و در این زمینه بر همکاری کامل با کمیته تأکید کرد.  گفته می‌شود در این نشست تمامی موضوعات مربوط به مؤلفه‌های انتخاباتی و گام‌های اصلی برای برگزاری آن به علاوه طرف‌های شرکت‌کننده در انتخابات اعم از احزاب و گروه‌های سیاسی و نیروهای مختلف مورد بررسی قرار گرفت.

 

 



بوکوحرام نام خود را تغییر داد


روزنامه انگلیسی ایندیپندنت نوشت: گروه افراطی بوکوحرام پس از عملیات اخیرش علیه نیروهای دولت نیجر نام خود را تغییر داده و اسم «ولایت دولت اسلامی در غرب آفریقا» را بر خود نهاده است.
تعداد قربانیان اقدامات تروریستی گروه بوکوحرام از سال 2009 در نیجریه، به 13 هزار تن می‌رسد.