شناسهٔ خبر: 47879029 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

یک خاطره از «عملیات کربلای ۱»

هندوانه از جمله میوه‌هایی است که در جشن یلدا خونمایی می‌کند. خوردن این میوه در جنگ تحمیلی بسیار لذت بخش بوده است.

صاحب‌خبر -

 به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، جعفر طهماسبی از رزمندگان پیشکسوت تخریب‌چی دوران دفاع مقدس پیرامون این تصویر روایت می‌کند: این عکس برای روز‌های قبل از عملیات «کربلای۱» در مقر «قلاجه» به ثبت رسیده است.

فرمانده گردان تخریب لشکر۱۰ سیدالشهدا (ع) شهید حاج سیدمحمد زینال‌حسینی در حال جمع‌آوری پوست هندوانه است.

در این تصویر حاج احمد خسروبابایی دارد به زور ته هندوانه که چه عرض کنم؛ سفیدی‌هاش را به خورد حاج علی روح افزا می‌دهد.

 


شهید حاج سیدمحمد زینال‌حسینی


البته هندونه خوردن توی تابستون و اون هم در دمای بالای ۴۵ درجه لذت بخش بود.

نظر شما