شناسهٔ خبر: 4784440 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایسنا | لینک خبر

سفر مجدد ولیعهد ابوظبی به عربستان و تاکید بر ایجاد یک چارچوب نظامی و سیاسی عربی

ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات برای دومین بار در دو هفته گذشته و اولین بار پس از آغاز عملیات جدید عربستان علیه یمن وارد شهر طائف شد و از پایگاه هوایی ملک فهد و افسران اماراتی حاضر در این پایگاه بازدید کرد.

صاحب‌خبر -

ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات برای دومین بار در دو هفته گذشته و اولین بار پس از آغاز عملیات جدید عربستان علیه یمن وارد شهر طائف شد و از پایگاه هوایی ملک فهد و افسران اماراتی حاضر در این پایگاه بازدید کرد.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، به نقل از شبکه خبری اسکای نیوز، محمد بن سلمان بن عبدالعزیز، وزیر دفاع عربستان و فرماندهان نیروی مشترک عملیات «احیای امید» به استقبال محمد بن زاید آل نهیان، ولیعهد ابوظبی و معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات رفتند.

در نشست مشترک محمد بن زاید با محمد بن نایف، جانشین ولیعهد عربستان در ریاض، دو طرف به بررسی روابط صمیمانه دو کشور و راه‌های تقویت این روابط و همچنین تحولات منطقه پرداختند.

در این نشست تعدادی از مقامات عربستانی از جلمه محمد بن سلمان بن عبدالعزیز، وزیر دفاع عربستان، رئیس دفتر پادشاهی این کشور و مشاور ویژه سلمان بن عبدالعزیز، پادشاه عربستان حضور داشتند.

در این مذاکرات شیخ سیف بن زاید معاون نخست‌وزیر و وزیر کشور امارات، شیخ طحنون بن زاید معاون مشاور امنیت ملی امارات، شیخ منصور بن زاید معاون نخست‌وزیر و وزیر امور ریاست جمهوری و شیخ عبدالله بن زاید وزیر خارجه این کشور نیز شرکت کردند.

ولیعهد ابوظبی در سفر کوتاه خود به شهر طائف، از پایگاه هوایی ملک فهد در این شهر بازدید و با جمعی از افسران، درجه‌داران و تیپ پنج ارتش این کشور که در ائتلاف عربی علیه یمن مشارکت دارند، دیدار کرد.

محمد بن زاید در این دیدار از نیروهای مسلح دعوت کرد در راستای حفظ عزت و کرامت اعراب و ارتقای جایگاه آنها در منطقه و جهان، یک چارچوب سیاسی‌ - نظامی - توسعه‌ای ایجاد کنند.

وی افزود: ماهیت چالش‌ها و خطرات موجود در منطقه بیداری و آمادگی برای مقابله با دشمنان و حمایت از دستاوردهای توسعه‌ای و سبک زندگی و طرح‌های آینده ما در منطقه خلیج فارس را می‌طلبد و کشورهای عربی در مرحله حساس کنونی به شدت نیازمند پشتیبانی، همبستگی و حمایت از یکدیگر هستند.

معاون فرمانده کل نیروهای مسلح امارات در ادامه گفت: با توجه به تحولات کنونی منطقه و واقعیت‌های جدیدی که به منطقه تحمیل شده است. ما باید اقدامات سازنده‌ای را در راستای پیروزی، مقابله شدید با خطرات و تقویت نیروی انسانی با صلاحیت انجام دهیم.

ولیعهد ابوظبی تاکید کرد: امنیت ملی جهان عرب مساله‌ای پیچیده و در ارتباط با یکدیگر است و قابل تفکیک نیست به همین دلیل حفظ این امنیت نیز تنها در چارچوب اقدامات و رویکردهای مشترک امکان‌پذیر است.

انتهای پیام

برچسب‌ها: