شناسهٔ خبر: 47795677 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: ایلنا | لینک خبر

حاشیه‌های دیدار مدیران رسانه‌های اصلاح‌طلب با سید ابراهیم رئیسی؛

آن‌ها که از رای خود پشیمان شده‌اند و آن‌ها که پشیمان نیستند

جمعی از مدیران رسانه‌های اصلاح‌طلب روز گذشته با سید ابراهیم رئیسی، کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری، دیدار و گفت‌وگو کردند.

صاحب‌خبر -

به گزارش ایلنا، در این نشست گفت‌وگوهای صریحی میان رئیس فعلی قوه قضائیه و مدیران رسانه‌های اصلاح‌طلب درگرفت که خبر این دیدار، در خروجی روابط عمومی قوه قضائیه منتشر شد اما متاسفانه برخی از رسانه‌ها، با تقطیع گفت‌وگوهای انجام شده، به واژگونه‌سازی مطالب مطرح شده در این جلسه پرداختند.

بنا بر این گزارش، در این دیدار، «محمدعلی وکیلی» مدیر مسئول روزنامه ابتکار با اشاره به انتخابات سال ۹۶، ضمن انتقاد از سیاست‌های دولت روحانی اعلام کرد که از رای خود پشیمان هستیم.

این اظهارنظر با واکنش برخی از حاضران در این جلسه ازجمله مدیرعامل ایلنا، مدیر مسئول رسانه راوی، مدیرعامل ایسنا و مدیرمسئول روزنامه شرق روبه‌رو شد.

در همین زمینه، مسعود حیدری، مدیرعامل ایلنا با اشاره به اینکه دولت روحانی در یکی از سخت‌ترین برهه‌های تاریخ معاصر کشور توانست از افتادن کشور به ورطه ورشکستگی اقتصادی جلوگیری کند، از رئیسی خواست تا در صورت انتخاب به عنوان رئیس جمهور، نقاط قوت دولت فعلی را برای گذر کشور از شرایط نامناسب فعلی در دستور کار قرار دهد و با تقویت این عملکردها، کشور را از شرایط فعلی خارج کند.

حیدری با تاکید بر اینکه شاید ۴ سال پیش رو آخرین فرصت نظام، کشور و مردم برای بهره‌گیری از نقاط قوت موجود است، گفت: در حوزه‌های اقتصادی و اجتماعی با ابرچالش‌هایی روبرو هستیم که دولت و رییس‌جمهور بعدی باید فردای انتخابات به آنها پاسخ گویند.

وی اضافه کرد: پژوهش‌های اجتماعی نشان می‌دهد تاب‌آوری مردم در برابر مشکلات پایین آمده و ظرفیتی برای آزمون و خطا وجود ندارد‌.

شهاب طباطبایی، مدیر مسئول راوی نیز در این نشست با تاکید بر اینکه همچنان از رایی که در سال‌های ۹۲ و ۹۶ داده‌ایم دفاع می‌کنم، گفت: البته بخشی از وعده‌هایی که آقای روحانی داده بودند، محقق نشد و از این بابت گلایه‌مندیم اما به هیچ عنوان از رای خود پشیمان نیستیم.

متقیان، مدیرعامل ایسنا نیز در این دیدار با اشاره به سیاست خارجی مثبت دولت روحانی گفت: ایجاد زمینه ارتباط با دنیا بسیار حائز اهمیت است چرا که امروز آثار ارتباط یا عدم ارتباط با دنیا بر سر سفره مردم دیده می‌شود. باید در مقابل کسانی که امثال فاجعه آتش زدن سفارت عربستان را پدید آوردند و در سیاست خارجی در رابطه با همسایگان مشکل ایجاد می‌کنند، ایستاد.

نظر شما