به گزارش گروه فرهنگی خبرگزاری دانشجو، این بازیگر انگلیسی- پاکستانی که امسال به نخستین بازیگر مسلمان نامزد اسکار شاخه بهترین بازیگر مرد تاریخ جوایز اسکار تبدیل شد با انتشار ویدئویی گفت از اینکه شخصیتهای مسلمان در فیلمهای هالیوود اینقدر کم حضور دارند و در صورت حضور هم بهصورت منفی نشان داده میشوند، خسته شده است و خواستار ایجاد تغییر رویکرد صنعت سینما در اینباره شد.
او در بخشی از این ویدئو میگوید: «دیگر نمیتوان از مسئله نشان دادن چهره بد از مسلمانان در سینما چشمپوشی کرد. چگونه من از میان ۱/۶ میلیارد مسلمان در جهان بهعنوان اولین مرد نامزد اسکار بازیگری شدم و چرا هیچکس تاکنون به چنین جایگاهی نرسیده است؟ از خودم میپرسم اگر من یک استثناء برای این قانون نانوشته هستم پس چه قانونهای نانوشته دیگری در فرهنگ و جامعه درباره مسلمانان که یکچهارم جمعیت جهان را تشکیل میدهند، وجود دارد؟»
این بازیگر ۳۸ ساله از ایجاد صندوقی به نام «Blueprint» برای حمایت از داستان سرایان مسلمان در سراسر جهان خبر داد که یک کمیته مشورتی شامل چهرههایی، چون «ماهرشالا علی»، «رامی یوسف» و «حسن مینهاج» برنده جایزه ۲۵ هزار دلاری این صندوق را انتخاب میکنند.
موسسه «آننبرگ» اخیرا گزارشی را با عنوان «گمشده و بدنام» منتشر کرده که در آن فاش کرده کمتر از ۱۰ درصد از فیلمهای پرفروش بین سالهای ۲۰۱۷ تا ۲۰۱۹ در آمریکا، بریتانیا و استرالیا دارای شخصیتهای مسلمان بودهاند و در یکسوم از فیلمهایی که شامل شخصیتهای مسلمان بودند نیز این افراد بهعنوان خشونتگرا به تصویر کشیده شدهاند.
نظر شما