در مطلب زیر طرز تهیه حمص با نخودفرنگی و سویا را برای شما عزیزان تدارک دیده ایم.
مواد لازم
لوبیای سویا ۱ فنجان
نخود فرنگی ۱ فنجان
ارده ۱/۳ فنجان
آب لیمو ۳ قاشق سوپ خوری
سیر (درشت خرد شده) ۲ حبه
زیره ۱ قاشق چای خوری
آب ۳ قاشق سوپ خوری
نمک ۳/۴ قاشق چای خوری
روغن زیتون ۲ قاشق سوپ خوری
جعفری برای تزئین (خرد شده) به مقدار لازم
بیسکویت برای سرو کردن (یا نان مخصوص) به مقدار لازم
طرز تهیه
یک قابلمه ی متوسط آب و. نمک را جوش بیاورید. لوبیای سویا را در آن بریزید و ۳ تا ۵ دقیقه بپزید تا نرم شود. لوبیای سویا را در یک صافی بریزید. دوباره آب را به جوش بیاورید و نخود فرنگی را اضافه کنید و ۱ دقیقه بپزید تا نرم شود. نخود ها را همراه لوبیای سویا در صافی بریزید تا آبش برود.
در یک غذا ساز، لوبیای سویا، نخود، ارده، آب لیمو، سیر، زیره، آب و نمک را بریزید و بزنید تا یکدست شوند. هر وقت لازم بود دیواره های ظرف را بتراشید.
در حالیکه دستگاه روشن است روغن زیتون را قطره قطره اضافه کنید و بزنید تا مخلوط به شکل پوره ای یکدست در بیاید.
هوموس را بچشید و در صورت لزوم باز هم نمک و فلفل بپاشید. هوموس را در یک کاسه بریزید و روی آن جعفری خرد شده بچینید و بلافاصله همراه با بیسکویت یا نان مناسب سرو نمایید.
منبع: پاپیون
∎