شناسهٔ خبر: 47658094 - سرویس بین‌الملل
نسخه قابل چاپ منبع: ایرنا | لینک خبر

ثبت بیشترین مهاجرت غیرقانونی به آمریکا در ۱۵ سال گذشته

تهران- ایرنا- خبرگزاری بلومبرگ از افزایش چشمگیر مهاجرت غیرقانونی به آمریکا خبر داد و نوشت: شمار مهاجران غیرقانونی که در سال مالی جاری از مرز آمریکا و مکزیک گذشته اند بیشترین رقم از سال ۲۰۰۶میلادی بوده است.

صاحب‌خبر -

به گزارش روز سه شنبه ایرنا به نقل از این پایگاه خبری آمریکایی، بر اساس داده های مقدماتی گمرک و حفاظت مرز ایالات متحده (CBP)، تعداد مهاجران غیرقانونی که از مرز آمریکا و مکزیک در سال مالی جاری گذشته اند به بیشترین میزان خود رسیده و این در حالی است که هنوز از سال مالی جاری چهار ماه دیگر باقی مانده است.

بلومبرگ در ادامه نوشت: درواقع این آمار و ارقام خبر از یک چالش بلندمدت دارد؛ نزدیک به ۹۰۰ هزار نفر مهاجر از اول اکتبر ۲۰۲۰ (۹ مهر ۹۹) تا ۳۱ مه (۱۰ خرداد) توسط گشت مرزی آمریکا متوقف شدند. همچنین ماه گذشته بیش از ۱۷۰ هزار  مهاجر غیرقانونی دیگر متوقف شده اند که مطابق سوابق ۲۰ ساله ثبت شده یک رکورد حساب می شود.

علاوه بر این، تعداد قابل توجهی از مهاجران از کشورهای دورتری مانند اکوادور، ونزوئلا، کوبا و هائیتی هم روانه آمریکا هستند. براساس آمار منتشر شده تنها در سال مالی جاری ۳۲ هزار اکوادوری و حتی ۱۳ هزار برزیلی که تلاش داشتند به صورت غیرقانونی وارد آمریکا شوند، متوقف شده اند.

هرچند آمار نشان می دهد بیشترین مهاجران غیرقانونی مربوط به مکزیک (بیش از ۴۰درصد) و کشورهای گواتمالا، هندوراس و السالوادور و یا به عبارتی مثلث شمالی آمریکای مرکزی هستند.

گزارش ها نشان می دهد که تاکنون تنها تعداد دقیق مهاجران غیرقانونی مکزیک، گواتمالا، هندوراس و السالوادور مشخص شده و برای سایر کشورهای دورتر که قصد ورود غیرقانونی به خاک آمریکا دارند آمار دقیقی در دسترس نیست.

«کامالا هریس» معاون رئیس جمهوری آمریکا که هدایت تلاش های دولت جو بایدن را برای رسیدگی به ریشه های مهاجرت برعهده دارد، روز دوشنبه پیش از سفر به مکزیک به گواتمالا رفت. هرچند پیش از این ریشه های این موضوع جرم و جنایت، فساد در نهادهای دولتی، واکنش های نادرست دولت این کشور به بلایای طبیعی و ویروس کرونا ارزیابی شده است.

مساله مهاجرت موضوع تازه ای در ایالات متحده نیست و در زمان ریاست جمهوری «دونالد ترامپ»، وی با اتخاذ تصمیم های سختگیرانه در این حوزه ساخت دیوار مرزی با مکزیک را آغاز کرد. اما با روی کار آمدن دولت جدید، «جو بایدن» با صدور چندین فرمان اجرایی از جمله توقف ساخت این دیوار مرزی، مواضعی کاملا متفاوت با رئیس جمهوری پیشین در پیش گرفت. فرمان مهاجرتی بایدن که گفته می شد در روزهای نخست انتظاراتی را در پناهجویان به امید آسانتر شدن شرایط مهاجرت به وجود آورده و بسیاری را از کشورهای آمریکای لاتین روانه مرزهای آمریکا کرده بود اکنون به نظر می رسد به پاشنه آشیل دولت تازه کار بایدن شده است.

نظر شما