مدیر عمارت نوفللوشاتو در گفتگو با خبرنگار ایلنا، از بازدید «مصطفی کاظمی» مشاور و مدیرکل دفتر شهردار تهران، شهردار منطقه ۱۱ تهران و شهردار ناحیه یک و معاونانشان از این مجموعه نمایشی خبر داد و گفت: طی نشست و صحبتی که در این دیدار داشتیم، هدفشان را کمک به احیای پهنه فرهنگی هنری رودکی اعلام کردند و با پیگیری مشکلاتی که در این مدت داشتهایم، بر حمایت از بخش خصوصی برای احیای ساختمانهای تاریخی با کاربریهای فرهنگی تاکید کردند.
«داود نامور» یادآور شد: در این دیدار همچنین آقای کاظمی و مدیران شهرداری منطقه، از اهمیت تماشاخانهها و مجموعههای فرهنگی برای پهنه رودکی گفتند و از برنامهریزی برای تدوین و اجرای نقشه زیباسازی این پهنه خبر دادند و شهردار منطقه ۱۱ اعلام کرد به زودی طرح پهنه فرهنگی هنری رودکی که خیابان نوفل لوشاتو هم جزو آن است، با رنگآمیزی و طراحی زیبایی اجرا میشود.
نامور با تاکید بر اینکه در حال حاضر تنها ارگانی که نگاهی ویژه به بخش فرهنگی هنری دارد شهرداری است، گفت: در دو سال اخیر، چندین مورد پیگیری از سوی شورای شهر تهران و شهرداری و همچنین بازدیدهایی متعدد برای رفع مشکلات داشتیم.
او ادامه داد: در این دیدار یادآور شدم که در سال ۹۸ بیش از ۲۰ هزار نفر به صورت روزانه در پهنه فرهنگی هنری رودکی تردد داشتهاند که سهم عمده آن متعلق به ۸ سالن تئاتر این منطقه بوده است. همچنین تذکر دادم که متاسفانه امنیت پهنه، مورد تهدید گروههای خلافکار قرار گرفته است. از طرف دیگر، مجموعههای فرهنگی این پهنه نیاز به نورپردازی ساختمان و حمایت شهرداری دارند.
مدیر عمارت نوفللوشاتو تصریح کرد: خوشبختانه مشاور و مدیرکل محترم دفتر شهردار تهران وعده داد که با ارائه نامهای از جزئیات این مشکل از سوی صنف تماشاخانهها، وارد رایزنی با نیروی انتظامی میشوند تا امنیت منطقه افزایش یابد. همچنین از اجرای طرحهای نورپردازی و سنگفرش پهنه رودکی در آینده نزدیک خبر دادند.
نامور با تشکر از حمایتهای شهرداری، شهرداران منطقه ۱۱ و ناحیه یک آن، اظهار امیدواری کرد که شهرداری حمایتش را از بخش خصوصی کم نکند و تصریح کرد: امید است که شهرداری تهران و سایر شهرهای ایران هم مثل تمام کشورها، حامی جدی فرهنگ و هنر کشورشان باشند و در آینده نزدیک، حمایتهای بیشتری از این ارگان ببینیم.
او همچنین با اشاره به اجرای مجدد نمایش «شب بیست و یکم» به عنوان نخستین پروژه تولید تئاتر عمارت نوفللوشاتو و برداشتن گامی جهت راهاندازی یک کمپانی تئاتری، تصریح کرد: نیاز مبرم تئاتر ما این است که بخش خصوصی به سوی کمپانی شدن برود؛ برای پیشبرد درست و حرفهای تئاتر، باید کمپانیهای نمایش در کشور پا بگیرد. چون به همان اندازه که سالن برای اجرای تئاتر نیاز است، وجود کمپانی هم ضرورت دارد.
نامور در پایان، از نقش مهم شهرداریها به عنوان نهادی عمومی در حمایت از ایده کمپانیهای تئاتر گفت: ضمن اینکه وجود بخش خصوصی و حتی توسعه کمپانیهای تئاتری منافاتی با وظیفه ذاتی دولت در حمایت از هنرمندان تئاتر و همچنین مجموعههای نمایشی ندارد و حتی میتوان امیدوار بود که با توسعه کمپانیهای تئاتر در کشور و محکم شدن جای پایشان، ساختار توزیع کمکهای دولتی در هنر هم شکل درستتری به خود بگیرد.
∎
نظر شما