به گزارش خبرنگار گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از سیجیتیان، نتایج یافتههای جدید یک تحقیق علمی از سوی تیمی از محققان دانشگاه واشنگتن آمریکا روز گذشته (۲۴ مه ۲۰۲۱) در نشریه علمی نیچر منتشر شده که متفاوت از دادههای به دست آمده از پژوهشهای اخیر است؛ یافتههای جدید بیانگر آن است با وجودی که پیشتر گمان برده میشد ایمنی پس از ابتلا به کرونای خفیف تنها چند ماه دوام دارد اما در حقیقت افرادی که مبتلا به کرونای خفیف هستند از ایمنی طولانی مدت برخوردار هستند.
براساس این یافتهها، ماهها پس از بهبودی از موارد خفیف کووید ۱۹، افراد هنوز آنتیبادیهای ویروس کرونا را در بدن دارند.
محققان دانشکده پزشکی دانشگاه واشنگتن در سنت لوئیس برای کشف اینکه آیا کسانی که دچار ابتلای خفیف به کووید ۱۹ میشوند تا طولانیمدت آنتی بادی این بیماری ویروسی را دارند یا خیر پیگیری سطح آنتی بادی در نمونههای خون این افراد شدند.
علی البدی، نویسند این تحقیق میگوید: «افرادی که کرونای خفیف میگیرند در اغلب موارد دو تا سه هفته پس از عفونت، ویروس از بدن آنها پاک میشود. بنابراین ۷ یا ۱۱ ماه پس از عفونت هیچ ویروسی قادر به دورزدن ایمنی فعال بدن نخواهد بود و سلولهای آنتیبادیساز تقسیم نمیشوند. آنها به آرامی در مغز استخوان نشسته و آنتیبادی ترشح میکنند. آنها از زمان برطرفشدن عفونت به صورت نامحدودی این کار را میکنند».
محققان حدس میزنند افرادی که آلوده شدهاند و هرگز علائمی نداشتهاند، می توانند با ایمنی طولانی مدت مواجه شوند. اما هنوز بررسی نشده است که آیا افرادی که عفونت شدیدتری را تحمل کردهاند در برابر ابتلای مجدد به این بیماری در آینده محافظت میشوند یا خیر.
محققان اکنون در حال بررسی این موضوع هستند که آیا واکسیناسیون منجر به تولید طولانی مدت آنتیبادی این ویروس در بدن میشود یا خیر که نتایج آن در آینده منتشر میشود.
انتهای پیام/
نظر شما