به گزارش «صبحنو»، محمد مخبر در حاشیه مراسم آغاز برنامههای حمایتی بنیاد احسان ستاد اجرایی فرمان امام از دانشآموزان بازمانده از تحصیل درباره آخرین وضعیت تولید و تامین واکسن کووایران برکت اظهار کرد: فاز سوم تقریبا به ۵۰درصد کار خود رسیده و تولید هم در حال انجام است و ما داریم انبار میکنیم تا بهمحض اینکه وزارت بهداشت اجازه دهد اینها را در اختیارشان قرار دهیم تا تزریق کنند. وی افزود: هم فاز یک و دو و هم فاز۳ که انجام گرفته بسیار نتایج خوب بوده و فکر میکنیم در خردادماه بتوان واکسیناسیون عمومی با تولیدات ستاد اجرایی انجام شود.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام درباره میزان واکسن تولیدشده تاکنون نیز گفت: تقریبا نزدیک ۸۰۰هزار تا یکمیلیون دوز تولید شده است و بهدلیل اینکه هنوز اجازه مصرف عام داده نشده ما سرعت را کمی کم کردیم چراکه انبار و نگهداری آن موضوع خاصی است ولی امکانات تولید بهخوبی فراهم شده تا ظرف یک تا 5/1ماه آینده بتوانیم چهار تا پنجمیلیون دوز واکسن را تحویل دهیم و این کار شروع شود.
همکاری با نظام آموزشی کشور
مخبر در ادامه با اشاره به عقد تفاهم همکاری با وزارت آموزشوپرورش و کمیته امداد امام خمینی؟ره؟ گفت: نظام ما نظام حقی است و عدالتخواهی یکی از محورهای آن است. اگر نظامی بر پایه عدالت نباشد، آن نظام نه نظام توسعهیافتهای خواهد شد و نه میتواند در آینده موفق باشد. وی افزود: در بحث عدالتخواهی، عدالت آموزشی جزو محوریترین مولفههاست و اگر عدالت آموزشی نباشد، اجتماعات پایداری نمیتواند سامان بگیرد و دانشآموزانی هم که مراحل نوجوانی خود را طی میکنند در آینده جزو اقشاری خواهند بود که مظلوم واقع خواهند شد و از حقوق خودشان برخوردار نخواهند بود و معلوم نیست که زندگی متناسب با استعدادشان شکل بگیرد.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه در ستاد اجرایی کارها معمولا بهصورت الگوسازی دنبال میشود گفت: ما هم در بخش نرمافزار و هم سختافزار بهدنبال توسعه عدالت آموزشی هستیم. در بخش سختافزار تاکنون نزدیک به دوهزار مدرسه ساختهایم یا وسایل حملونقل تامین شده است. همچنین امسال با آموزشوپرورش هماهنگ کردهایم که هزار مدرسه کانکس را طی یک سال به مدارس ثابت تبدیل کنیم. مخبر ادامه داد: در بخش نرمافزاری با موجی از دانشآموزان بازمانده از تحصیل مواجهیم و امروز با توسعه ابزار فضای مجازی میشود این معضل را حل کرد. در ستاد بهدنبال آن هستیم که این کار در حد توانمان شکل بگیرد. امروز یک تفاهمنامه هم با کمیته امداد برای استعدادیابی دانشآموزان تحت پوشش داریم. یک تفاهمنامه هم با آموزشوپرورش برای پوشش بازماندگان از تحصیل منعقد میکنیم.
رییس ستاد اجرایی فرمان امام با بیان اینکه از چندسال قبل هم این کار را انجام دادهایم و در سیستانوبلوچستان مسائل ۶۰هزار کودک بازمانده را حل کردهایم، گفت: رویداد خوبی است که میشود به آن امید بست تا دانشآموزان بازمانده از تحصیل را به مدرسه برگردانیم. بحث کیفیت آموزش نیز مطرح است. دانشآموز منطقه محروم باید از امکانات مناسب تحصیل بهرهمند شود تا یادگیری که محق است اتفاق بیفتد. وی درباره ساخت مدرسه در مناطق صعبالعبور گفت: با اطمینان میگویم که بیش از ۶۰درصد مدارس برکت که دوهزار مدرسه بودند عمدتا از همین نوع هستند و در مناطق صعبالعبور بودهاند. تمرکز ما بر مناطق صعبالعبور است. در خدمات نرمافزاری هم همینطور است.
تسهیل استفاده از شاد
مخبر ادامه داد: چندمیلیون دانشآموز امکان استفاده از شبکه شاد را ندارند. طرحهایی را در نمایشگاه حاشیه برنامه امروز به نمایش گذاشته بودند که امکان تبدیل تلویزیون به تبلت یا گوشی موبایل را داشتند و در بیش از دوسوم دانشآموزان این امکان وجود دارد و تلویزیون در خانهشان هست و اگر بتوانیم این طرحها را اجرایی کنیم، بخشی از مشکلات حل میشود. وی در پایان گفت که سال گذشته ۱۰۰هزار تبلت توزیع کردیم.
نظر شما