شناسهٔ خبر: 47338029 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: میزان | لینک خبر

فوت و فن‌های تهیه «اکبر جوجه»

اکبر جوجه یکی غذا‌های پر طرفدار و خوشمزه متعلق به گلوگاه است. با رعایت چند نکته ساده می‌توانید این غذا را در منزل تهیه کنید.

صاحب‌خبر -
خبرگزاری میزان _ ایرنا نوشت: کافی است این دستور را مو به مو اجرا کنید تا یک اکبرجوجه جذاب و خوش‌طعم در خانه داشته باشید.
 

مواد لازم برای تهیه اکبر جوجه:

جوجه مرغ: یک کیلوگرم
رب انارشیرین یا ملس: ۲ پیمانه
لیموترش: ۱ کیلوگرم
زعفران دم کرده: ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایع: ۳ پیمانه
نمک و فلفل: به مقدار کافی
 

طرز تهیه و دستور پخت اکبر جوجه:

۱. جوجه مرغ را تمیز کنید و از وسط به دو تکه تقسیم کنید. سپس در مقداری نمک،  فلفل،  زعفران و آبلیمو بخوابانید تا به مدت چند ساعت در این محلول بماند. بعد از سپری شدن این زمان در یک تابه تقریبا گود مقداری روغن بریزید تا گرم شود.
 
۲. بعد جوجه‌ها را از سمتی که پوست دارند در آن قرار دهید و در تابه را ببندید تا جوجه‌ها با حرارت کم آب بندازند و پخته شوند و وقتی آب آن بخار شد با همان حرارت کم بگذارید دو طرف جوجه‌ها طلایی رنگ شوند. سپس آن‌ها را از روغن بیرون بیاورید و روی آن‌ها رب انار بریزید تا خوش طعم‌تر شوند. اکبر جوجه خوشمره و لذیذ را با برنج کته زعفرانی میل کنید و با ریختن مقداری رب انارروی برنج از خوردن این غذای لذیذ، لذت ببرید.
 

فوت و فن‌ها:

- تفاوت این غذا با جوجه کباب زعفرانی، آن است که پیاز و زعفران ندارد؛ اما اگر دوست داشتید می‌توانید زعفران و پیاز هم به آن بزنید، چون خوشمزه‌تر می‌شود.
 
- جوجه‌ها باید با پوست پخته و سرخ شوند.
 
- جوجه‌ها باید به مدت ۱ تا دو ساعت، با توجه با اندازه‌شان، در آب و روغن پخته و سرخ شوند تا خوشرنگ شوند.  
انتهای پیام/
خبرگزاری میزان: انتشار مطالب و اخبار تحلیلی سایر رسانه‌های داخلی و خارجی لزوماً به معنای تایید محتوای آن نیست و صرفاً جهت اطلاع کاربران از فضای رسانه‌ای منتشر می‌شود.

برچسب‌ها:

نظر شما