شناسهٔ خبر: 47226251 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبستان | لینک خبر

پس از ثبت نام در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری؛

آیت الله رئیسی: بخشی از نا امیدی های مردم می تواند در دولت قوی تبدیل به امید شود

رئیس قوه قضائیه پس از ثبت نام در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری گفت: بخشی از نا امیدی ها می تواند در دولت قوی تبدیل به امید شود و با همین نیروها و ذخایر کشور می توان درد و رنج مردم را کاهش داد و ناامیدی را تبدیل به امید کرد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری شبستان ،حجت الاسلام سید ابراهیم رئیسی پس از ثبت نام در سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری در جمع خبرنگاران گفت: برخی از عزیزان و دغدغه مندان به‌دلیل حساسیت همواره تاکید می کردند که کار تحول باید در قوه قضاییه ادامه یابد و دغدغه این را داشتند که وضعیت دستگاه قضا چه می شود ؟این دغدغه درست است اما در کنار مهم بودن قوه قضاییه با یک امر اهمی مواجه هستیم و آن مسئله  قوه مجریه است دیدن مشکلات معیشتی مردم ،گرانی ،بیکاری و وضعیت سفره مردم دغدغه جدی  برای انسان ایجاد می‌کند.

 

رئیس قوه قضائیه اظهار داشت: بخشی از نا امیدی ها می تواند در دولت قوی تبدیل به امید شود و با همین نیروها و ذخایر کشور می توان درد و رنج مردم را کاهش داد و ناامیدی را تبدیل به امید کرد.
 
وی در ادامه گفت:مردم از جای جای کشور از من برای حضور در انتخابات دعوت کردند،گروه ها و تشکل های روحانی، اساتید، دانشجویان، کارگران، کشاورزان، سرمایه گذاران، کارآفرینان و تولیدکنندگان و همه زنان و مردان کشورم که برای اجابت دعوت آنها که به اشکال مختلف تکرار کردند، آمدم،حضور بنده در این عرصه اجابت دعوت مردم عزیز و نخبگان و همه کسانی است که دغدغه وضعیت کشور به خصوص در حوزه اداری و اقتصادی دارند.
 
وی بیان کرد: اگرچه گروه های سیاسی و تشکل ها و مردم عزیز بسیار گفته و دعوت کردند اما حضور در عرصه من به صورت مستقل بوده و نافی حضور هیچکس نیست و کسانی که احساس تکلیف کرده اند وظیفه خود را انجام دهند. 
 
وی ادامه داد: آنچه ما پیگیری می کنیم مسأله یک تحول است که در همه مسائل اجرایی کشور یک ضرورت اجتناب ناپذیر است و به حضور و نقش آفرینی عموم مردم در این تحول نیازمندیم. 
لذا همه باید در انتخابات مشارکت داشته باشند و هرکس هم که ناامید است شرکت کند. 
 
حجت الاسلام رئیسی تصریح کرد: من تأکید می کنم هرکس با هر سلیقه سیاسی در انتخابات شرکت کند. من خود را رقیب فساد، ناکارآمدی و اشرافی گری می دانم. رقیب جناح های سیاسی و گروه های مختلف نیستم. من رقیب ناکارآمدی هستم و در این میدان همانطور که در دستگاه قضایی از همکاری دانشگاه حوزه و سایر بخش ها استفاده کردم در این عرصه هم استفاده می کنم.
 
وی اضافه کرد:حضور ما باید منجر به انسجام گروه های مختلف و جناح ها و همه کسانی شود که دغدغه مردم، دین و ارتقای کشور را دارند. 
 
رئیس قوه قضائیه تصریح کرد:!معتقدم هیچ بن بستی برای اداره امور کشور وجود نداشته و همه امکانات را داریم و باید یک مدیریت کارآمد و جهادی باشیم . باور دارم بانیان و شرکای وضع موجود نمی توانند تغییردهنده وضع موجود باشند و باید کسانی باشند که به تحول و تغییر عقیده مند باشند.
 
وی ادامه داد: از این رو از مردم عزیز می خواهم در این میدان خانه خود را یک ستاد انتخاباتی کنند. من بنای ایجاد ستاد انتخاباتی و امکان مالی برای هزینه کردن ندارم. همه مردمی که دعوت کردند خودشان ستادهای خودجوش تشکیل می دهند و با عنوان هر خانه یک ستاد تلاش می کنند. 
 
حجت الاسلام رئیسی گفت: با همت همگان و با ایجاد تحول در بخش های مختلف اجرایی، ایرانی قوی را خواهیم داشت. این تحول و این دولت به عنوان دولت مردمی می تواند شرایطی را رقم بزند که نتیجه آن ایرانی قوی است.
 
وی در پاسخ به این سوال که چه برنامه ای برای معیشت و سیاست خارجی دارید گفت: سیاست نظام جمهوری اسلامی تعامل با همه کشورها به ویژه همسایگان است. با هرکشوری که  قصد دشمنی با ما نداشته باشد، تعامل خواهیم داشت. مبنای رابطه ما با کشورها دوستانه، عزتمندانه و مقتدرانه است .
وی ادامه داد:؟درباره برنامه هایم نیز بیانیه ای صادر کردم که در اختیار رسانه ها قرار گرفت که اولویت آن معیشت و اقتصاد و رفع بیکاری جوانان است.
 
رئیس قوه قضائیه در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه آیا برای حضور در انتخابات از قبل برنامه ریزی داشته اند یا به صورت ناگهانی در این عرصه حضور پیدا کرده است ،گفت:  انتظار من این بود که در این میدان عزیزی غیر از من حضور پیدا کند چرا که من کار مهم و مأموریتی سنگین داشته و دارم و تلاش کردم این بخش را امیدوارکننده بسازم و نگاه های مردم نیز در این زمینه شاهد است که تلاش هایی صورت گرفته است. اما با نزدیکی به ایام انتخابات احساس کردم همه درخواست هایی که از سوی مردم و جامعه نخبگانی می شود، اهمیت حوزه دستگاه اجرایی از این قوه با اهمیت تر است.
 
وی بیان کرد: در حوزه دستگاه اجرا است که بسترهای فسادزا از ریشه خشکانده می شود و تبدیل ناکارآمدی ها به کارآمدی ها باعث می شود ناهنجاری های اقتصادی نداشته باشیم ،حل مسائل اجتماعی نیز می تواند از مشکلات بکاهد. اگر امور در جای خود به درستی انجام شود دغدغه مردم کاسته می شود. از این رو دستگاه اجرایی را اهم می دانیم.
 
وی با بیان اینکه به دنبال جایگاه قدرت نیستم گفت:  آنچه قصد داشته ام پاسخ مثبت دادن به دعوت و خواست مردم و گره گشایی از مشکلات آنها است. گفته بودم با توجه به مسئولیت در قوه قضاییه نمی خواهم بیایم اما عرصه به نحوی پیش رفت  که این مسئولیت به گردن من افتاد تا جایی که احساس مسئولیت کردم و اگر از زیر بار آن شانه خالی کنم به صلاح نیست.
 
حجت الاسلام رئیسی در توضیحاتی در مورد ستادهای مردمی گفت: مردم از وضع موجود گله مند و ناراحتند که باید به این وضع خاتمه داد. حضور بنده به دلیل این است که من خودم را از مردم، با مردم و برای مردم می دانم و با حضور آنها می توان مشکلات را حل کرد و خود را منتسب به جناح خاصی ندانیم. حل مسائل کشور جناح و خط سیاسی نمی شناسد، دولتی مردمی برای شکل گیری ایرانی قوی نیاز داریم.
 
وی در پاسخ به سوال دیگری در مورد اینکه اگر در انتخابات موفق نشوید به قوه قضاییه برمی گردید،خاطر نشان کرد: برای کسی که وارد میدان می شود تا انجام وظیفه کند شکست معنا ندارد.
پایان پیام/33