شناسهٔ خبر: 47223363 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری ؛ خوشمزه و پرطرفدار

در گزارش زیر طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی را به شما آموزش می‌دهیم.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، برای درست کردن این غذا نیازی به جدا جدا پختن مواد نیست. وقتی تمام مواد را خرد و ریز کردید آن‌ها را با هم مخلوط کرده و بگذارید در آرام پز آماده شود. بعد از آماده شدن کاسرول آن را با سالاد سبزیجات سرو کنید.

مواد مورد نیاز:

۲ پیمانه پنیر چدار رنده شده
۲ عدد پیاز خلال شده
۲ پیمانه فیله گوشت یا مرغ یا ژامبون
۸ الی ۱۰ عدد سیب زمینی ورقه ورقه شده
۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده
۳۰۰ گرم سوپ قارچ آماده
½ پیمانه شیر
½ قاشق چای خوری پودر سیر
½ قاشق چای خوری نمک
½ قاشق چای خوری فلفل

بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از سیب زمینی عسلی کنجدی و بورانی عدس و اسفناج با کوفته قلقلی تا مینی کیک‌های پنیری + تصاویر

طرز تهیه

گام اول: مواد را آماده کنید: پنیر را رنده کنید، پیاز‌ها را خرد کنید، گوشت یا ژامبون را خرد کنید، سیب زمینی‌ها را پوست گرفته و ورقه ورقه کنید و جعفری را خرد کنید.

نکته: اگر می‌خواهید با سیب زمینی‌ها شروع کنید آن‌ها را پس از ورقه ورقه کردن داخل آب قرار دهید تا رنگ سیب زمینی‌ها قهوه‌ای نشود.

کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری

نکته: ورقه کردن سیب زمینی با رنده راحت‌تر است.

طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری ؛ خوشمزه و پرطرفدار

گام دوم: مواد را با هم ترکیب کنید.

گوشت، پیاز و پنیر را داخل ظرفی بریزید.

با دست آن‌ها را مخلوط کنید.

گام سوم: مواد را لایه بندی کنید.

ابتدا یک لایه سیب زمینی داخل ظرف آرام پز بریزید. دوباره روی آن یک لایه از مواد ترکیبی پنیر، پیاز و گوشت بریزید. این لایه‌ها را چند مرتبه تکرار کنید تا همه مواد و سیب زمینی‌ها تمام شود.

طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری ؛ خوشمزه و پرطرفدار

گام چهارم: مخلوط شیر را اضافه کنید.

داخل ظرفی سوپ قارچ، شیر، نمک، فلفل، سیر و جعفری را با هم مخلوط کنید. سپس مخلوط شیر را روی مواد چیده شده داخل آرام پز بریزید.

طرز تهیه کاسرول ژامبون و سیب زمینی پنیری ؛ خوشمزه و پرطرفدار

گام پنجم: مواد را بپزید.

درب آرام پز را ببندید و روی ۴ ساعت تنظیم کنید.

 نوش جان کنید.

۱۰ دقیقه بعد از آماده شدن غذا بگذارید کمی سرد شود و در این مدت سیب زمینی‌ها بیشتر طعم مواد را به خود جذب می‌کند.

در آخر روی آن کمی جعفری خرد شده تازه بریزید و میل کنید.

منبع: بدونیم

انتهای پیام/