شناسهٔ خبر: 47209602 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

ابتلا به سرطانی مرگبار با مصرف زیاد نوشیدنی‌های قندی

دانشمندان می‌گویند مصرف زیاد نوشیدنی‌های قندی خطر ابتلای زودهنگام به یک سرطان مرگبار را افزایش می‌دهد.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از وب سایت عجمان، یک مطالعه علمی که در دانشگاه واشنگتن انجام شد، ارتباط بین مصرف نوشیدنی‌های شیرین شده با قند و افزایش خطر ابتلا به سرطان روده بزرگ و رکتوم در زنان زیر ۵۰ سال را نشان داد.

دانشمندان توضیح دادند که مصرف بیش از حد نوشیدنی‌های قندی در دوران بلوغ (۱۳ تا ۱۸ سال) می‌تواند خطر بیماری‌هایی مانند سرطان روده بزرگ و رکتوم را افزایش دهد.

مطالعات نشان می‌دهد که در سه دهه گذشته شیوع این بیماری‌ها در بزرگسالان جوان‌تر افزایش قابل توجهی داشته است.

این مطالعه همچنین تأکید کرده است که افزایش سرطان روده بزرگ در سنین پایین منجر به کاهش میانگین سنی تشخیص سرطان روده بزرگ از ۷۲ سال به ۶۶ سال می‌شود؛ به گونه‌ای که این سرطان‌ها از نظر تشخیص پیشرفته‌تر هستند و در مقایسه با سرطان‌های سنین کهنسالی، دارای ویژگی‌های متفاوتی هستند.

دانشمندان اظهار داشتند که آن‌ها در مطالعه خود بر روی شناسایی عوامل خطر و کشف راهکار‌هایی برای بررسی دقیق این سرطان‌ها متمرکز بودند تا بتوان زودهنگام آن‌ها را تشخیص و از ابتلا به آن جلوگیری کرد.

همچنین مشخص شده است که کیفیت پایین رژیم غذایی با افزایش خطر ابتلای زودهنگام به بیماری سرطان روده بزرگ ارتباط دارد.

بیشتر بخوانید:

انتهای پیام/

نظر شما