شناسهٔ خبر: 4709635 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

سخنگوي انصارالله: پيش ازآغاز گفتگو بايد تهاجم به يمن ومحاصره آن متوقف شود

صاحب‌خبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / سیاسی 1394/02/03
00:33:02.20
سخنگوی جنبش انصارالله یمن بر لزوم توقف کامل تهاجم عربستان سعودی به یمن و پایان محاصره این کشور پیش از آغاز هر نوع گفتگو تاکید کرد.
به گزارش شبکه تلویزیونی المیادین، محمد عبدالسلام در مصاحبه با این شبکه گفت: جنبش انصارالله در گفتگوهایی که عربستان میزبان آن باشد شرکت نخواهد کرد، زیرا ما نمی پذیریم که گفتگوها در کشوری باشد که دست سرانش به خون ملت یمن آغشته است. گفتگو در مسقط می تواند قابل قبول باشد.
عبدالسلام افزود: البته ما ترجیح می دهیم گفتگوها در داخل یمن انجام شود، اما اگر بعضی طرف ها بخواهند گفتگوها به خارج کشور منتقل شود، بدون شک باید در کشور بیطرفی باشد که در تهاجم به یمن شرکت نکرده باشد یا در آن سهیم نباشد. ما حتی پیش از آغاز این تهاجم هم گفتگو در ریاض را رد می کردیم، زیرا عربستان سعودی بیطرف نیست و دستان مقامات این کشور به خون ملت یمن آغشته است. مقامات سعودی کشتارهای هولناکی در حق ملت یمن مرتکب شدند. ما همچنان از نقش مسقط استقبال می کنیم، زیرا دیدگاه مثبتی درباره گفتگو دارد و حاضر نشد در تجاوز به یمن مشارکت کند. عمان کشور همسایه یمن است و حفظ ثبات و امنیت این کشور برای مسقط هم اهمیت دارد و مکان مناسب و مثبتی برای گفتگوهای یمن است.
وی خاطر نشان کرد: تجاوز عربستان سعودی به یمن هنوز متوقف نشده است و محاصره یمن هم باید به طور کامل پایان یابد. در نخستین گام باید هر نوع اقدام متجاوزانه به یمن متوقف شود و محاصره کشور پایان یابد. کشتارهای هولناکی در یمن رخ داد. رژیم سعودی و متحدان آمریکایی- صهیونیستی آن تلاش می کنند چهره متفاوتی از تهاجم به یمن ترسیم کنند، اما واقعیت آن است که تهاجم، نقض حاکمیت ملی، قتل، حملات هوایی و محاصره یمن متوقف نشده است. ابتدا باید تهاجم متوقف شود و سپس گفتگوها زیر نظر سازمان ملل ادامه پیدا کند.
00:34:01.11