پلو مرغ و قارچ، یکی از انواع غذاهای خوشمزه و محلی ترکیه می باشد. مواد اصلی این پلوی معروف برنج، گوشت سفید و قارچ بوده که ترکیب آن با خلال پسته، زرشک و زعفران بسیار عالی شده و یک غذای مقوی و سالم را تدارک خواهد دید. می توانید این غذای خوشمزه و مقوی را خیلی راحت و آسان در منزل تهیه و سرو کنید.
پلو مرغ و قارچ را نیز می توانید بدون مرغ و با گوشت قرمز نیز طبخ کنید.
مواد لازم
برنج: ۴ پیمانه
سینه مرغ: ۲۰۰ گرم
قارچ: ۲۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
خلال پسته: ۵۰ گرم
زرشک: ۵۰ گرم
آب لیمو: ۱ قاشق غذاخوری
روغن: به مقدار لازم
زعفران: به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه: به مقدار لازم
مراحل
برنج را چند ساعت قبل از طبخ غذا با ۵ پیمانه آب خیس کنید.
سپس برنج را دم گذاشته و کته آماده کنید.
سینه های مرغ را در برش های مربعی شکل خرد کنید.
در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و برشهای مرغ را تفت دهید.
سپس پیاز را رنده کرده و به مرغ اضافه و سرخ کنید.
قارچ ها را ورقه ای خرد کنید.
سپس قارچ، ادویه ها و آبلیمو را به مرغ اضافه و تفت دهید.
زرشک را نیز شسته و به همراه خلال پسته و زعفران به مواد اضافه و مخلوط کنید.
حرارت را خاموش کرده و مخلوط مرغ را بر روی برنج ریخته و سرو کنید.
منبع: غذالند
∎
نظر شما