به گزارش خبرنگار گروه دانشگاه ایسکانیوز، نقش جریانها و تشکلهای دانشجویی در بزنگاههای حساسی مانند انتخابات، از اهمیت زیادی برخوردار است. جریانهای دانشجویی با آگاهی از فضای جامعه و قابلیت تحلیل مسائل روز میتوانند به عنوان یک سکان هدایتگر، زمینه را برای انتخاب اصلح فراهم کنند. تاکید مقام معظم رهبری مبنی بر لزوم نخبهپروری سیاسی در دانشگاهها نیز یکی از مصادیق مهم این فرآیند قلمداد میشود چرا که جریان دانشجویی میتواند به وسیله مطالبهگری و ارائه تحلیلی صحیح از فضای سیاسی و اجتماعی کشور، جامعه را برای پیشبرد اهداف انقلاب اسلامی در مسیر درستی قرار دهند.
در همین ارتباط، حجت الاسلام علی تقوی معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها، در گفتوگو با خبرنگار ایسکانیوز، درباره دلایل رخوت جریان دانشجویی در فاصله کمتر از ۲ ماه مانده تا انتخابات ریاست جمهوری اظهارکرد: تشکلهای دانشجویی با توجه به فضای کرونایی کشور، بیشتر فعالیتهای خود را معطوف به فضای مجازی کردهاند و طبق گزارشاتی که دریافت کردهایم، خوشبختانه فعالیتهای خوبی انجام شده است.
وی افزود: فضای کرونایی کشور بر شور و حال انتخاباتی دانشگاهها اثرگذار بوده است؛ انس کم با فضای مجازی و علاقهمندی دانشجویان به فعالیتهای فیزیکی و حضوری، سبب شده فضای دانشگاهها نسبت به انتخابات دچار نوعی رخوت شود. البته نمیتوانیم دلیل این رخوت را صرفا به فعالیت اندک دانشجویان نسبت داد بلکه موضوعات متعدد دیگری نیز میتوانند در این امر دخیل باشند.
تقوی ادامه داد: امیدواریم پس از ماه مبارک رمضان باتوجه به برنامه ریزیهای انجام شده، شاهد افزایش شور انتخاباتی در فضای دانشجویی باشیم و این امر به صورت جدی تری دنبال شود. دفاتر نهاد رهبری نیز برای انتخابات برنامه ویژه خواهند داشت به طوری که این برنامهها در قالب توصیه نامهها و وبینارهای متعددی که در این مدت برگزار شده است، به تمامی ۲۵۰ دفتر نهاد در سرار کشور ابلاغ شده است. تلاش ما بر این است که دفاتر نهاد در هفتههای آینده برای انتخابات سرخط کنیم تا بتوانند در انتخابات فعالیت خوبی داشته باشند.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها تصریح کرد: درحال حاضر ۸۰۰ مبلغ دینی در بیش از ۲هزار کانال مجازی درحال فعالیت هستند که سعی خواهیم کرد مباحث مرتبط با انتخابات را هم با محوریت فضای مجازی تبیین کنیم. برنامههای مختلف دیگری از جمله آموزش مجازی دروس معارف پویش ملی «در بهشت»، در دستور کار نهاد قرار دارد که به فراخور زمان اجرایی میشود.
تقوی با بیان این که نهاد رهبری از هیچ نامزدی در انتخابات حمایت نخواهد کرد، افزود: رسالت نهاد رهبری حمایت از فرد نیست بلکه دیدگاه ما همان دیدگاه مقام معظم رهبری مبنی بر حمایت از کلیت انتخابات، ایجاد یک رقابت سالم و در نهایت اعتماد مردم به گزینه اصلح است.
وی درباره نقش نهاد رهبری در هدایت جریانهای دانشجویی به سمت انتخاب اصلح گفت: دانشگاهها جزء محیطهای خاص در کشور محسوب میشوند به همین دلیل باید بتوانیم تاثیرگذاری خود را در محیطهای دانشگاهی افزایش دهیم. درواقع رسالت اصلی نهاد، تببین و روشنگری صحیح معیارهای انتخاب اصلح است که از سوی مقام معظم رهبری اعلام شده است. تببین درست این موضوعات در فضای دانشگاهی، میتواند دانشجویان را به سمت انتخاب اصلح سوق دهد.
معاون فرهنگی و سیاسی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در پایان خاطرنشان کرد: نهاد رهبری برای انتخابات برنامههای متعددی را خواهد داشت و دفاتر نهاد در سراسر کشور مشغول تدوین برنامهای برای ایجاد شور انتخاباتی در فضای دانشجویی و مشارکت حداکثری مردم در پای صندوقهای رای هستیم.
انتهای پیام/
نظر شما