به گزارش خبرنگار اقتصادی شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ بازار سرمایه امروز مانند روزهای گذشته با افزایش عرضه و فشار فروش و ادامهی افت قیمتها آغاز بکار کرد و روند فرسایشی همچنان ادامه دارد و هر روز شاهد تکرار وضعیتی مشابه است.
معاملات روز جاری در حالی آغاز شد که اکثر نمادهای شاخص ساز دارای صف فروش بودند و قیمت سهام شرکتها همچنان افت میکند و به دلیل از بین رفتن نقد شوندگی در بازار تمایل به خرید کاهش یافته است که این موضوع در کاهش معاملات مشخص است.
معامله گران در بازار سهام (بورس و فرابورس) بیش از ۲۳۳ هزر معامله انجام دادند که حاصل آن دست به دست شدن ۳ میلیارد و ۵۸۶ میلیون سهم و اوراق مالی بود.
ارزش معاملات بازار سرمایه به بیش از ۴۳۴۰ میلیارد تومان رسید. ارزش معاملات خرد سهام هم حدود ۱۶۵۹ میلیارد تومان بود که ۳۸ درصد از کل ارزش معاملات مربوط به معاملات خرد است. حقیقیها بیش از ۵۲۶ میلیارد تومان پول از بازار سهام خارج کردند.
شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران در جریان معاملات روز جاری با ۱۱ هزار و ۵۲۲ واحد کاهش در ارتفاع یک میلیون و ۱۸۷ هزار و ۸۱۹ واحد ایستاد. شاخص کل هم وزن نیز با ۹۴۵ واحد نزول به ۴۲۸ هزار و ۱۲۹ واحد رسید.
معامله گران در بورس تهران در ۳ میلیارد و ۲۰۶ میلیون سهم و اوراق مالی را در ۱۸۳ هزار نوبت و به ارزش ۳۰۴۹ میلیارد تومان معامله کردند.
نمادهای ملی صنایع مس ایران، فولاد مبارکه اصفهان، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، سرمایه گذاری تامین اجتماعی، معدنی و صنعتی چادرملو، سرمایه گذاری غدیر و سرمایه گذاری نفت و گاز و پتروشیمی تأمین با بیشترین اثر منفی در کاهش شاخص بورس بیشترین نقش را داشتند.
شاخص کل فرابورس ایران نیز با ۹۰ احد افت به ۱۷ هزار و ۵۹۶ واحد رسید.
معامله گران در فرابورس حدود ۳۸۰ میلیون سهم و اوراق مالی را در قالب ۵۰ هزار معامله و به ارزش ۱۲۹۱ میلیارد تومان دادوستد کردند.
نمادهای پلیمر آریا ساسول، پتروشیمی مارون، پتروشیمی تندگویان، گروه سرمایه گذاری میراث فرهنگی، سرمایه گذاری صبا تامین و پتروشیمی زاگرس بیشترین اثر منفی را بر شاخص گذاشتند.
انتهای پیام