شناسهٔ خبر: 46849256 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: شبکه‌خبر | لینک خبر

رونمایی از ۷ دستاورد نیروی زمینی ارتش

در مراسمی از هفت دستاورد نیروی زمینی ارتش در حوزه‌های پهپادی و جنگ الکترونیکی با حضور معاون هماهنگ کننده و فرمانده نیروی زمینی ارتش رونمایی شد.

صاحب‌خبر -
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی شبکه خبر،
مراسم رونمایی و تحویل‌دهی دستاورد‌های دفاعی سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا با حضور امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» معاون هماهنگ‌کننده ارتش و امیر سرتیپ «کیومرث حیدری» فرمانده نیروی زمینی ارتش در سازمان تحقیقات و جهاد خودکفایی نزاجا برگزار شد.

در این مراسم از هفت دستاورد جدید رونمایی شد.

۱- هشداردهنده امواج راداری محمول بر پهپاد: این سامانه دارای قابلیت کشف، شناسایی و اختلال رادار‌های مراقبت هوایی محمول بر انواع پهپاد، بالگرد و هواپیما‌های جنگنده جهت مقابله با انواع تهدیدات راداری مراقبتی و هدایتی است. این سامانه کاملاً بومی بوده و مبتنی بر فناوری‌های داخلی است.

۲- هشداردهنده لیزری محمول بر پهپاد: قابلیت شناساییِ تسلیحات هدایت‌شونده لیزری و تهدیدات هواپایه، اعلام هشدار در مقابل سامانه‌های پدافند هوایی برد کوتاه دشمن از جمله دفاع لیزری پرتوان نابودگر و قابلیت ارسال و اعلام هشدار به ایستگاه کنترل و هدایت زمینی پهپاد از جمله مشخصات این هشداردهنده است.

۳- موتور میکرو توربوجت چندمنظوره «رانش ۱»: این موتور دارای قابلیت استفاده در سامانه‌های پهپادی، هواپیما‌های سبک تک‌نفره، قایق‌های بدون سرنشین و انواع سامانه‌های موشکی به‌عنوان موتور پیشران و راه‌اندازی موتور‌های اصلی هواپیماست، وزن کم، دور بالا، تراست مناسب، تنوع در سوخت، سقف پروازی بالا در مقایسه با موتور‌های پیستونی و قابلیت حمل محموله و افزایش مداومت پروازی در انواع پهپاد‌ها از دیگر قابلیت‌های «رانش ۱» است.

۴- «تیام ۱۴۰۰»؛ سامانه خودحفاظتی پهپادی کشف و شناسایی رادار‌های هدایتی و مراقبت هوایی دشمن محمول بر پهپاد: این سامانه دارای باند‌های فرکانسی موجود بوده و قابلیت آشکارسازی انواع سیگنال راداری مراقبت هوایی را دارد و می‌تواند به‌صورت هوشمند سیگنال دریافتی را به‌منظور مقابله و مختل کردن به اخلالگر منتقل کند.

۵- پرواز جمع سامانه پرواز شبکه‌محور مبتنی بر هوش مصنوعی: این سامانه متشکل از پهپاد پیشرو، پهپاد‌های دنباله‌رو و ایستگاه زمینی بوده که قابلیت اجرای عملیات به‌صورت برخط و یا برنامه‌ریزی شده به پهپاد‌های دنباله‌رو را داراست. همچنین انجام مأموریت‌های شناسایی، مراقبت و انهدام اهداف زمینی و پروازی دشمن، برد عملیاتی و مداومت پروازی مناسب، قابلیت شبکه شدن از سه تا چند فروند بر روی انواع پهپاد‌های داخلی و برخورداری از لینک امن و سیستم هدایت کنترل کاملاً بومی از دیگر قابلیت‌های پرواز جمع است.

۶- «طا‌ها ۱۴۰۰»؛ سامانه اخلالگر رادار‌های مراقبت هوایی دشمن محمول بر پهپاد: این سامانه با توان مناسب و با استفاده از آنتن‌های جهتی به‌صورت هوشمند منطقه عملیاتی وسیعی را تحت پوشش داشته و امنیت پروازی انواع پهپاد را در منطقه دشمن حفظ می‌کند؛ همچنین هوشمندی، وزن کم، ولتاژ مصرفی پایین و قابلیت نصب سریع و آسان از جمله قابلیت‌های این سامانه در بهره‌برداری در انواع پهپاد‌های داخلی است.

۷- سامانه‌های اخلالگر ارتقایافته زمین‌پایه: مقابله با تهدیدات پهپادی و سامانه‌های هدایت‌پذیر از راه دور با ایجاد اخلال در سیستم هدایت و ناوبری این نوع تهدیدات، قابلیت اخلال در اکثر باند‌های فرکانسی، قابلیت بهره‌برداری در تمامی مناطق عملیاتی و صحنه نبرد، استقرار سریع، تداوم در بهره‌برداری، هوشمندی و عدم نیاز به کاربر از جمله قابلیت‌های این سامانه‌هاست.
 
<div id="video-display-embed-code_376861" ><script type="text/JavaScript" src="irinn.ir/fa/news/play/embed/815405/376861?width=400&height=300"></script></div>

معاون هماهنگ‌کننده ارتش در این مراسم گفت: نیروی زمینی ارتش تجربه ارزشمندی از دوران دفاع مقدس دارد و از آن برای مقابله با تهدیدات آینده استفاده می‌کند.

امیر دریادار «حبیب‌الله سیاری» در مراسم تحویل‌دهی و رونمایی از تجهیزات نیروی زمینی ارتش که صبح امروز در سازمان جهاد خودکفایی نزاجا برگزار شد، اظهار داشت: ما به خود می‌بالیم که امروز از جوانان مستعدی برخورداریم که رشته‌های وابستگی به دشمن را با تلاش و خلاقیت و دانش خود از بین برده‌اند.

وی افزود: نیروی زمینی تجربه ارزشمندی از دوران دفاع مقدس دارد و از آن برای مقابله با تهدیدات آینده استفاده می‌کند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش ادامه داد: امروز نزاجا متوجه تهدیدات آینده نیز هست و ضمن استفاده از تجربیات گذشته، بر تغییرات و تحولات ناشی از گذر زمان نیز واقف است.

امیر سیاری گفت: امروز نیروی زمینی ارتش ابعاد تهدیدات و صحنه تهدیدات نوین را تبیین و بر این اساس، سازمان‌های خود را چابک کرده و تیم‌های متحرک هجومی را به وجود آورده است.

وی اضافه کرد: امروز نزاجا قابلیت انعطاف را در سطح نیرو‌ها ایجاد کرده است که رزمایش‌های مختلف برگزار می‌کنند و حرکات نوین و تاکتیک‌های جدید را به نمایش می‌گذارند.

معاون هماهنگ‌کننده ارتش بیان کرد: امروز نیروی زمینی ما ولایتمدار، شهادت‌طلب، تخصص‌محور و انعطاف‌پذیر است و این جای تقدیر از اتاق فکر‌های نزاجا دارد که می‌داند برای تهدیدات آینده باید چه اقداماتی انجام دهد و چگونه بر توان بازدارندگی کشور بیفزاید.

وی با تأکید بر به‌روزرسانی توانمندی‌ها گفت: امروز نیروی زمینی متناسب با نوع تهدیدات، خود را آماده و مجهز کرده و قادر به پاسخ‌گویی به هر تهدیدی است.

دریادار سیاری با اشاره به رزمایش اقتدار نزاجا که در سواحل مکران انجام شد، خاطرنشان کرد: دشمنان قدرت ما را رصد می‌کنند و به خوبی می‌دانند که در صورت اقدام خصمانه علیه کشورمان، پاسخی پشیمان‌کننده دریافت خواهند کرد.

نظر شما