به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه ماقوت آشنا کنیم.
مواد لازم
خلال پسته برای تزئین به مقدار لازم
زعفران به مقدار لازم
گلاب ۱/۴ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
نشاسته ۳ قاشق غذا خوری پر
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- ابتدا سه لیوان آب را درون قابلمهای ریزیم
۲- در یک ظرف جدا نشاسته را با کمی آب حل میکنیم، حل که شد به آب درون قابلمه اضافه میکنیم و هم میزنیم
۳- شکرا را نیز اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و مدام هم میزنیم
۴- وقتی نشاسته خودش رو گرفت بهش زعفران دم کرده و گلاب را اضافه میکنیم، وقتی به غلظت مناسب رسید از روی حرارت بر میداریم
۵- اگر دوست داشتید بعد از برداشتن از روی حرارت یکی دو قاشق بادام خلال شده هم به آن اضافه کنید
۶- در جای خنک گذاشته سرد شود سپس داخل یخچال میگذاریم
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/
نظر شما