شناسهٔ خبر: 46775860 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: اقتصاد آنلاین قدیمی | لینک خبر

افطاری چه غذایی بخوریم؟

کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: خرما یکی از مواد خوراکی با ارزش غذایی بالا است که نباید از مصرف آن در سفره‌های افطار غافل شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از ایسنا، لاله مظفری با بیان اینکه خرما بهترین غذا برای روزه داران در ماه مبارک رمضان است، اظهار کرد: روزه داران در بدو افطار بهتر است یک لیوان آب گرم یا چای کمرنگ همراه با یک عدد خرما بخورند، چرا که خرما سبب کنترل اشتها و مانع از پُر خوری به هنگام افطار می‌شود.

مظفری تاکید کرد: این ماده غذایی ارزشمند باعث بازیابی توانایی ذهنی وعضلانی، تقویت سیستم ایمنی بدن، کاهش اسید معده و یبوست می‌شود و سرشار از ویتامین و املاح معدنی است.

وی گفت: هر سه عدد خرما یک واحد میوه محسوب می‌شود، اما لازم است در مصرف زیاد خرما هم مثل سایر مواد قندی و شیرینی خوداری کرده و به میزان متعادل و سه عدد در طول روز استفاده شود.

وی ادامه داد: توصیه می‌شود از خرید خرمای فله ای، بدون بسته بندی، فشرده و له شده خودداری شود، چرا که این ماده غذایی اگر در دمای محیط نگهداری شود، مستعد آلودگی و انتقال عوامل آلوده کننده است.

مظفری افزود: خرما از جمله خوراکی‌هایی است که باید پیش از مصرف شسته شود تا از آلودگی‌های احتمالی در زمان برداشت، بسته بندی و عرضه پاک شود.

برچسب‌ها:

نظر شما