شناسهٔ خبر: 46670738 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: سرپوش | لینک خبر

مشاوره پزشکی

خطرات خوردن 'زولبیا و بامیه' در روزهای کرونایی | خرما و کشمش جایگزین کنید!

یک کارشناس ارشد تغذیه مصرف زولبیا و بامیه را باعث تضعیف دستگاه ایمنی بدن دانست و سفارش کرد:افراد در ماه مبارک رمضان امسال که با شیوع کرونا همراه است، از استفاده این نوع خوراکی پرهیز کنند.

صاحب‌خبر -

طاهره نجفی در گفتگو با ایسنا، با اشاره به تداوم شیوع کرونا در روزهای ماه مبارک رمضان گفت:در روزهای شیوع این بیماری باید از استفاده خوراکی هایی که باعث تضعیف سیستم ایمنی می شود خودداری کرد که یکی از این مواد قندهای ساده یا همان ساکاروز است.

وی با بیان اینکه زولبیا و بامیه در بسیاری خانه ها پای ثابت سفره های افطار است، گفت:این نوع خوراکی از نوع قندهای ساده است، براین اساس مصرف آن میتواند باعث تضعیف سیستم ایمنی بدن شود و توصیه می شود افراد بطور جد از مصرف این خوراکی اجتناب کنند.

نجفی گفت:مصرف زولبیا و بامیه به علت قندهای ساده موجود در آن باعث چاقی و اضافه وزن هم می شود که باز هم عاملی برای تضعیف سیستم ایمنی بدن محسوب می شود.

این کارشناس ارشد تغذیه یادآور شد :چاقی یکی از فاکتورهای خطری است که موجب تشدید علائم کرونا شده و مرگ و میر ناشی از کرونا در افراد چاق بیشتر است، برای همین افراد باید از مصرف خوراکی هایی که می تواند باعث اضافه وزن و چاقی شود، خودداری کنند.

نجفی گفت:در وعده افطار می توان به جای زولبیا و بامیه از خرما، کشمش و خوراکی های انچنینی استفاده کرد که علاوه بر اینکه مضر نبوده، برای سلامت بدن مفید هم هستند.

نظر شما