شناسهٔ خبر: 4663688 - سرویس سیاسی
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

رایزنی‌های سه جانبه در راستای حل بحران سوریه از امروز در تهران

در راستای حل بحران سوریه قرار است امروز تهران میزبان نشست سه جانبه‌ای با حضور معاونان وزرای خارجه ایران، سوئیس و سوریه باشد و فردا نیز نشست سه جانبه‌ دیگری با حضور معاونان وزرای خارجه ایران، سوریه و عراق برگزار می‌شود.

صاحب‌خبر -

به گزارش خبرنگار گروه سیاست خارجی خبرگزاری فارس، فیصل مقداد قائم مقام وزیر خارجه سوریه دیروز (دوشنبه) به منظور دیدار و گفت‌وگو با مقامات کشورمان و به منظور شرکت در نشست‌های سه جانبه‌ای درباره حل بحران در این کشور وارد تهران شد و دیروز دیداری نیز با محمدجواد ظریف وزیر امور خارجه ایران داشت.

در این دیدار قائم مقام وزیر خارجه سوریه با ابلاغ بهترین درودهای رئیس جمهور، وزیر خارجه و مردم سوریه به دولت و ملت ایران از حمایت‌های جمهوری اسلامی ایران از دولت و مردم سوریه قدردانی کرد.

وی همچنین با ارائه گزارشی از آخرین تحولات میدانی جنگ با تروریست‌ها به ویژه در اردوگاه یرموک، در خصوص گفت‌وگوهای اخیر دولت با نمایندگان اپوزیسیون درمسکو گزارش مبسوطی بیان کرد.

در راستای حل بحران سوریه قرار است وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران امروز میزبان نشست سه جانبه‌ای با حضور معاونان وزرای خارجه ایران، سوئیس و سوریه باشد و فردا نیز نشست سه جانبه‌ دیگری با حضور معاونان وزرای خارجه ایران، سوریه و عراق در تهران برگزار می‌شود.

این نشست‌ در ادامه نشست سال گذشته با حضور وزیران خارجه سه کشور ایران، عراق و سوریه برگزار می‌شود.

حسین امیرعبداللهیان معاون عربی و آفریقای وزارت خارجه در این خصوص به خبرگزاری صدا و سیما گفت: تمرکز ما در این نشست بررسی ارسال کمک‌های انسان‌دوستانه به سراسر سوریه و یافتن ساز و کارهایی است که همه مناطق در این کشور زیر پوشش قوی‌تر این کمک‌های بین‌المللی قرار بگیرد. 

وی گفت: از سوریه آقای فیصل مقداد قائم مقام وزیر خارجه این کشور فعالانه حضور دارد و دولت سوئیس نیز هم خود و هم به نمایندگی از برخی کشورهای اروپایی تلاش می‌کند که بتواند کمک‌های بیشتری را وارد سوریه کند.

امیرعبداللهیان درباره نشست سه جانبه ایران، سوریه و عراق نیز گفت: این نشست بر راه‌حل سیاسی و یافتن ساز و کارهای مناسب برای تقویت روندهای سیاسی، مبارزه با تروریسم و کمک به گسترش صلح، ثبات و امنیت در منطقه با محوریت این سه کشور متمرکز است و تلاش می‌شود با شکل‌گیری گفت‌وگوهای جدی راهکاری برای این مسائل مدنظر قرار گیرد. 
وی همچنین یادآور شد: قطعاً در این دو نشست سه‌جانبه مسئله یمن و وضع فاجعه‌بار انسانی در این کشور مد نظر حاضران قرار خواهد گرفت.

انتهای پیام/