یحیی محمد با انتشار کاریکاتوری از یک عرب که روی پرچم اسراییل به رکوع رفته، در صفحه فیس بوک خود، با اصطلاح 'عینی عینک' به تحقیر و اهانت به عربستان پرداخت.
به نوشته اخبارالساعه این اقدام یحیی محمد صالح پس از آن روی داد که حملات هوایی عربستان در چندر روز اخیر شدت یافته و دهها کشته و زخمی از مردم بی گناه یمنی برجای گذاشته است.
تنها در جنایت اخیر عربستان در حمله هوایی و بمباران دیروز( دوشنبه) منطقه فج عطان در جنوب صنعا، 43 یمنی کشته و 547 نفر دیگر زخمی شدند.
عربستان با همکاری آمریکا و 9 کشور عرب دیگر از ششم فروردین اقدام به بمباران تاسیسات زیربنایی و مناطق مسکونی یمن کرده که تاکنون هزاران کشته و زخمی در بین غیرنظامیان این کشور برجای گذاشته است .
**خاورم*1653**1651
برادرزاده عبدالله صالح عربستان را همپیمان اسراییل خواند
تهران - ایرنا - پایگاه خبری اخبار الساعه امارات روز سه شنبه به نقل از یحیی محمد عبدالله صالح برادرزاده علی عبدالله صالح رییس جمهوری سابق یمن، عربستان را همپیمان رژیم صهیونیستی عنوان کرد که در راه تحقق خواسته های این رژیم گام برمی دارد.
صاحبخبر -