شناسهٔ خبر: 46590221 - سرویس علمی-فناوری
نسخه قابل چاپ منبع: فارس | لینک خبر

مبدل‌ها و ماشین‌های الکتریکی ایران ساخت کشور را از واردات این محصول بی‌نیاز کردند

ژنراتورها بخش جدایی ناپذیر از صنعت نیروگاهی کشور است و تولید این قطعات نیازمند گرد هم آمدن مجموعه‌ای متخصص با دانش فنی بالا است.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری، حال یک شرکت دانش‌بنیان فعال در حوزه تولید محصولات ماشین‌های الکتریکی و کلیه قطعات مکانیکی نیاز صنعت کشور به این تجهیزات را تامین کرده است.

محمد علی طاهری پور مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توربوژنراتور با اشاره به ارائه خدمات فنی، مهندسی و ساخت ماشین‌های الکتریکی گفت: این شرکت دانش‌بنیان با بهره‌گیری از توانمندی 250 نیروی انسانی متخصص، توانسته است نیاز صنایع کشور را با محصولات ساخت داخل و بدون وابستگی به نمونه وارداتی برطرف کند.

 

تولید تجهیزات متنوع نیروگاهی

این فعال فناور با اشاره به ساخت موتورهای سانتریفیوژ، انواع موتورهای ولثاژ ثابت و ژنراتورهای نیروگاهی در این مجموعه دانش‌بنیان افزود: این مجموعه تا کنون با بخش قابل توجهی از صنایع کشور از نیروگاهی و پالایشگاهی و پتروشیمی همکاری داشته است به طوری که نیازهای بیش از 610 کارفرما در داخل کشور با تولیدات این شرکت دانش‌بنیان تامین شده است.

طاهری پور از انجام تمامی فرآیند تولید از طراحی تا ساخت توسط توربوژنراتور گفت و ادامه داد: فرآیند طراحی، تولید و ساخت تمام قطعات و تولیدات موتورهای الکتریکی، ژنراتورها، روتورها و موتورهای الکتریکی و همچنین ژنراتورهای نیروگاهی توسط فناوران این شرکت و در داخل کشور انجام می‌شود.

این فعال فناور، تولید موتورهای جریان مستقیم تا ظرفیت 6هزار اسب بخار را یکی از توانمندی‌های فناورانه توربوژنراتور عنوان کرد و افزود: یکی دیگر از تولیدات شرکت توربوژنراتور، ساخت موتورهای جریان متناوب است که با استفاده از فشار قوی با سطح ولتاژ 10 هزار ولت تا توان پنج و نیم مگاوات و به‌صورت ویژه فشار ضعیف تا 1500 کیلووات، ترانسفورماتور و مگنت در این واحد دانش‌بنیان تولید می‌شود.

 

رفع نیاز صنایع داخلی و خارجی

مدیرعامل شرکت دانش‌بنیان توربوژنراتور افزود: در این واحد صنعتی 5 هزار قطعه از کوچکترین تا بزرگترین قطعات مورد نیاز در ساخت ماشین های الکتریکی و ژنراتورها تولید می شود.

به گفته طاهری پور، علاوه بر صادرات بیش از 340 دستگاه سانتریفیوژ ساخت این واحد و نیز دیگر خدمات  به کشورهای آسیای میانه به ارزش بیش از 12 میلیون دلار از توانمندی‌های شرکت دانش‌بنیان توربوژنراتور است.

این فعال فناور همچنین بیان کرد: از دیگر توانمندی‌های این شرکت دانش‌بنیان، تغییر در طراحی الکتریکی و مکانیکی اجزای مختلف الکتروموتور مانند ولتاژ تغذیه، نوع خنک کنندگی، دور حرکت خروجی، درجه حفاظت با هدف افزایش کارایی و تغییر در مشخصات خروجی، جزو خدماتی است که در این شرکت دانش‌بنیان ارائه می‌شود.

انتهای پیام/

نظر شما