روزه داری / به افراد توصیه میشود از 60 سالگی به بعد، سالی یک بار چکاپ شوند. اگر در مواقع دیگر سال از انجام این کار غفلت میکنند، حتما قبل از ماه رمضان و روزهداری باید آزمایش دهند و از وضع سلامت خود، قند، چربی و... مطلع شوند.
به گزارش رکنا، کمآبی به ویژه در گرما یکی از مهم ترین مشکلات سلامتی روزهداران بالای 60 سال است. نوشیدن 8 تا 10 لیوان آب در فواصل بین افطار و سحر برای روزهداران ضروری است.
مصرف غذاهای کم چرب و کم کالری
برای حفظ تعادل آب بدن، مصرف غذاهای کم چرب و کم کالری توصیه شده است. غذاهای چرب به ویژه در ماه رمضان، برای سلامت کبد و کلیه مضر است.
سالمندان باید از غذاهای پرفیبر استفاده کنند. استفاده از سالاد به همراه روغن زیتون در وعده سحر و افطار توصیه شده است.
مصرف لبنیات کمچرب و مقدار کافی میوه و سبزی بین سحر و افطار ضروری است.
پیادهروی کوتاه پس از افطار برای فعالشدن گردش خون و شل شدن عضلات مفید است.
از مصرف غذاهای چرب و شیرین مانند زولبیا و بامیه اجتناب کنید. خشکبار و آجیل بهترین میانوعده بین سحر و افطار برای روزهداران است.
سالمندانی که در حال کار و فعالیت هستند باید در ایام ماه رمضان به صورت ویژه به وضعیت استراحت خود توجه داشته باشند تا الزام نیاز به کالری در آنها کمتر شود و دچار افت فشارخون نشوند.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.
عصر ایران، ایرنا
حوادث اختصاصی رکنا را اینجا بخوانید:
نظر شما