شناسهٔ خبر: 46560660 - سرویس فرهنگی
نسخه قابل چاپ منبع: باشگاه خبرنگاران جوان | لینک خبر

تهیه کننده «گاندو» در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان؛

مسئولان باید ظرفیت انتقاد داشته باشند/ گاندو به مسیر خود ادامه می‌دهد

مجتبی امینی، تهیه کننده سریال گاندو از تحقیقات و حواشی ساخت این سریال گفت.

صاحب‌خبر -

مجتبی امینی، تهیه کننده سریال گاندو در گفت‌و‌گو با خبرنگار حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره تهیه سریال گاندو گفت: از پخش فصل یک گاندو تا تولید فصل ۲ آن حدود یک سال و نیم گذشت. این زمان زیاد به دلیل تعدد سوژه‌ و افزایش مطالبه مردمی بود. علاقه مردم برای ساخت این سریال وسواس گروه را در پرداخت سوژه‌ها بالا برد. حدود شش تا هفت ماه تحقیق و پژوهش این سریال زمان برد و حدود یک سال نگارش متن زمان برد. حدود ۸ بار متن بازنویسی شد و در نهایت کار از دهم دی ماه نود و نه کلید خورد و تصویربرداری در تهران شروع شد. حجم پروداکشن این فصل نسبت به فصل قبل بیشتر شد و کار بسیار سختی بود.

وی درباره استقبال مردمی از گاندو گفت: استقبال مردم نشان داد که ذائقه مردم با این سوژه‌ها مقبول است و بعد از بخش گاندو مدل‌های مختلفی از این مضمون در شبکه خانگی رقم خورد و جای این ژانر در فیلم‌های ایرانی خالی بود. فکر می‌کنم فصل قبلی گاندو برای مخاطب ذائقه سازی کرد و همه اهالی حوزه فرهنگ و رسانه متوجه شدند که می‌شود در این ژانر خوراک خوبی برای مخاطب تهیه دید.

بیشتر بخوانید

تهیه کننده گاندو درباره پرداخت مطالبات مردمی در این سریال بیان کرد: برخی مسئولان ما نسبت به کشور‌های دیگر نگاه با ظرفیتی دارند. در سینمای غرب و فرهنگ فیلمسازی غرب مسیر سریال سازی در این ژانر به خوبی پیش می‌رود و در سریال‌های مختلف مسائل مختلف سیاسی به چالش کشیده می‌شود. اگر در سریال این مشکلات را مطالبه نکنیم از کجا مطالبه شود. باید نگاه مردم بالا رود. مشق نانوشته غلط ندارد. مسئولی که پشت میز نشسته و خدمت می‌کند ممکن است از چهار کار درست یک کار غلط هم انجام دهد و باید مسئول ظرفیت نشان دادن کار اشتباه را داشته باشد. اگر در سریالی به کار اشتباه پرداخته می‌شود برای اصلاح و جبران کار اشتباه است و نه چیز دیگر. کل دنیا با این موضوع کنار آمده اند که باید نقاط ضعف بررسی شود تا مسیر درست رقم بخورد.

امینی در ادامه افزود: توقع داریم به این مطالبه‌ها پاسخ داده شود و فیلمساز وظیفه‌اش تولید اثر با مطالبات مردم است. اگر اثر هنری با مطالبات مردم گره نخورد به نتیجه نمی‌رسد. گاندو مطالبه فراجناحی است شاید در هر فصلی به هر جناحی پرداخته شود. مطالبه فقط مردمی است و در هر فصلی هر شخصی مورد انتقاد قرار بگیرد.

وی در پایان درباره تهدید از برخی افراد توضیح داد: ادبیات تهدید برای این فصل و سال ۱۴۰۰ نیست؛ یعنی ما با تمام وجود به این مطالبه، تعریف و تولید اعتقاد داریم و دیگر در زمانی نیستیم که با مسائل به صورت غیر شفاف برخورد شود. ما مسیرمان را می‌رویم و قطعاً مشکلات فراوان در تولید داریم و در ادامه نیز خواهیم داشت. یک تیم ۲۰۰ نفره شبانه‌روز در حال تولید این سریال است.

انتهای پیام/

نظر شما