شناسهٔ خبر: 4652118 - سرویس ورزشی
نسخه قابل چاپ منبع: صدا و سیما | لینک خبر

گوارديولا : در چند ماه گذشته سخت ترين دوران را داشته ام

صاحب‌خبر - تهران / خبرگزاری صدا و سیما / ورزشی 1394/01/31
پپ گواردیولا سرمربی بایرن مونیخ گفت طی چند ماه اخیر ، دشوارترین دوران حرفه ای خود را گذرانده است.
به گزارش پایگاه اینترنتی گل ، گواردیولا که از نظر بیشتر اهالی فوتبال یکی از نوآوران در تاکتیک شناخته می شود در دوره چهار ساله حضور خود روی نیمکت بارسلونا طی سال های 2008 تا 2012 با شیوه ای که در آن پاس های کوتاه بیش از همه چیز به چشم می آمد ، توانست 14 عنوان قهرمانی را به دست بیاورد.
پس از آن پپ یک سال را به استراحت پرداخت و سپس در سال 2013 میلادی به بایرن مونیخ پیوست و در همان فصل توانست این تیم را به دو قهرمانی در آلمان برساند.
با این حال آنها در نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا برابر رئال مادرید شکست پنج بر صفر را متحمل شدند و اکنون این ملی پوش اسبق اسپانیایی تحت فشار برای رسیدن به قهرمانی در اروپا ، بوندس لیگا و جام حذفی آلمان است.
گواردیولا ضمن اشاره به اینکه برای بازی روز سه شنبه مقابل پورتو که دیدار رفت آن را سه بر یک شکست خورده ، احساس هیجان می کند خاطر نشان کرد : «چند ماه گذشته سخت ترین دوران سرمربیگری من بوده که طی آن چیزهای زیادی در مورد علاقه به فوتبال آموختم».
وی افزود : «مارس و آوریل ماه های سرنوشت ساز فصل هستند و این شرایط برای پورتو ، یوونتوس و هر تیم دیگری نیز وجود دارد».
سرمربی بایرن مونیخ اظهار داشت : «پس از چند ماه تلاش ، می توانم به شما قول بدهم که ما از سد پورتو خواهیم گذشت.ما یک گام تا دفاع از عنوان قهرمانی خود در بوندس لیگا پیش رو داریم و فردا نیز یک گام تا نیمه نهایی لیگ قهرمانان اروپا خواهیم داشت».
وی در خصوص عملکرد شاگردان خود در دیدار با پورتو در روز سه شنبه تصریح کرد : «من کاملا از این موضوع مطمئن هستم که آنها از موقعیت های خود استفاده خواهند کرد و این برای من به عنوان سرمربی کافی است».
142/153