شناسهٔ خبر: 46504742 - سرویس اجتماعی
نسخه قابل چاپ منبع: دانشجو | لینک خبر

خالدی: ۱۱۰ زایمان اضطراری درون آمبولانس‌های اورژانس انجام شد

سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در اجرای طرح سلامت ۱۴۰۰ این سازمان از ۲۵ اسفند ۹۹ تا شانزدهم فروردین ۱۴۰۰، ۱۱۰ مورد زایمان اضطراری درون آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ انجام شد.

صاحب‌خبر -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری دانشجو، سخنگوی سازمان اورژانس کشور گفت: در اجرای طرح سلامت ۱۴۰۰ این سازمان از ۲۵ اسفند ۹۹ تا شانزدهم فروردین ۱۴۰۰، ۱۱۰ مورد زایمان اضطراری درون آمبولانس‌های اورژانس ۱۱۵ انجام شد.

مجتبی خالدی روز سه شنبه افزود: در مدت یاد شده نیرو‌های اعزامی اورژانس ۱۱۵ با قید فوریت‌های امدادرسانی به مادر و کودک این اقدامات را همزمان با زایمان و داخل آمبولانس‌های اعزامی با موفقیت انجام داده اند.

وی ادامه داد: در اغلب موارد و پس از تماس با اورژانس ۱۱۵، تکنسین‌های اورژانس پیش بیمارستانی به سرعت در محل حضور یافته و با مراقبت از مادر مراحل زایمان را با حفظ اقدامات لازم برای سلامتی کودک انجام داده اند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور توضیح داد: سرم درمانی، مدیریت صحیح راه هوایی نوزاد، کلامپ کردن و بریدن بند ناف، تخلیه ترشحات دهان نوزاد و سایر فعالیت‌های مربوط به انجام زایمان‌های اضطراری از جمله اقدامات موثر نیرو‌های اعزامی اورژانس در انجام زایمان‌های یادشده در داخل آمبولانس بوده است.

خالدی افزود: امدادگران اورژانس پس از انجام مراحل درمانی لازم، مادر و نوزاد را نجات داده و برای دریافت خدمات بیشتر بهداشتی به بیمارستان منتقل می‌کنند.

سخنگوی سازمان اورژانس کشور اضافه کرد: این زایمان‌های اضطراری درون آمبولانسی هنگام انتقال مادران باردار توسط امدادگران اورژانس ۱۱۵ از منزل به مراکز درمانی و بیمارستان استان‌های تهران، خراسان رضوی، خوزستان، اردبیل و قزوین انجام شده که از مجموع ۱۱۰ زایمان تهران با ۵۵، خراسان رضوی با ۲۵ و خوزستان، اردبیل و قزوین هرکدام با ۵ زایمان و سایر استان‌ها نیز جمعا با ۲۰ زایمان ثبت و گزارش شده است.

وی از هموطنان خواست در صورت مواجهه با مواردی از قبیل اورژانس‌های قلبی و تنفسی (تنگی نفس، فشار خون بالا، افت فشار خون)، اورژانس‌های گوارشی (خونریزی گوارشی همراه با استفراغ خونی) درد شکم، ضربه شدید به شکم، زنان و زایمان (سقط، تشنج، فشار خون بالا به همراه تاری دید و تورم اندام ها، خونریزی شدید) با شماره اورژانس ۱۱۵ تماس بگیرند.

خالدی اضافه کرد: همچنین بیماران و مصدومان انواع حوادث می‌توانند در مواردی همچون اورژانس‌های اعصاب (تشنج، سکته مغزی، اختلال تکلم ناگهانی)، کاهش سطح هوشیاری، سردرد‌های شدید و ناگهانی به همراه سفتی گردن، ضربه به جمجمه و ستون فقرات به دنبال سقوط، تصادف، سوختگی، برق گرفتگی، غرق شدگی، مسمومیت دارویی و شیمیایی، خودکشی، مار گزیدگی، عقرب گزیدگی، دررفتگی، شکستگی ها، پارگی وسیع بافت نرم و خونریزی‌های شدید با شماره یاد شده تماس بگیرند.

ارائه خدمات اورژانس پیش بیمارستانی در سوانح عمدی و غیرعمدی، حوادث غیر مترقبه و فوریت‌های پزشکی در هنگام بروز بیماری‌های نوپدید، جدید و بلایای طبیعی و انسان ساخت برای آحاد مردم یا هر ملیت و تابعیتی از وظایف و مأموریت‌های اصلی سازمان اورژانس کشور است.

نظر شما