امروز قصد داریم طرز تهیه رول بادمجان و سبزیجات را به شما آموزش دهیم.با ما همراه باشید.
مواد مورد نیاز
بادمجان....... ۲ عدد درشت
نمک و فلفل..... به میزان لازم
تخم مرغ همزده ......۲ عدد
ادویة مخلوط...... به میزان لازم
آرد.... به میزان لازم
قارچ ریز خرد کرده .....۵۰۰ گرم
هویج رنده کرده...... ۵ عدد
سیر له کرده ....۴ حبه
فلفل دلمهای قرمز، ریز خرد کرده.... ۱ عدد
سس مایونز.... ۳-۴ قاشق سوپخوری
برگ کاهو برای تزئین.... به میزان لازم
گوجه فرنگی مینیاتوری برای تزئین..... به میزان لازم
روش تهیه
بادمجانها را از درازا، ورقهای ببرید. مراقب باشید که برشها خیلی نازک نباشد! آنگاه رویشان نمک بپاشید و به مدت تقریبی یک ساعت کنار بگذارید. سپس آنها را با هولة کاغذی آشپزخانه خشک کنید. حالا تخممرغها و ادویه را با هم مخلوط کنید و ورقههای بادمجان را ابتدا در آرد و بعد در تخممرغ بغلتانید. اینک بادمجانها را در سینی چربکرده بچینید و هر طرف آنها را به مدت تقریبی ۱۰ دقیقه، در فر گرم کرده با دمای ۱۸۰ درجة سانتیگراد برشته کنید. همچنین میتوانید آنها را در تابه سرخ کنید. اکنون اندکی روغن در تابة مناسبی بریزید و قارچ را در آن، همراه با نمک و فلفل روی حرارت تند اجاق تفت دهید. آنگاه هویج، سیر و فلفل دلمهای را نیز بیفزائید و پیوسته آن را هم بزنید تا هویج قدری نرم شود. اکنون تابه را از روی حرارت بردارید و سس مایونز را به مواد درون تابه افزوده و مخلوط نمائید. حالا از این مخلوط، روی ورقههای بادمجان بگذارید و آن را رول کنید. حالا رولهای بادمجان را برای پذیرائی، در ظرف مناسبی قرار دهید و با برگ کاهو و گوجهفرنگی مینیاتوری بیارائید.
یادآوری: ادویة مخلوط ترکیبی از؛ یک قاشق چایخوری زردچوبه، یک دوم قاشق چایخوری پودر سیر و یک قاشق چایخوری نمک دریا است.
خواص بادمجان
بادمجان یکی از صیفی جاتی است که در تمام فصول سال وجود دارد و بر خلاف تصوراتی که آن را بی خاصیت
میداند سرشار از ویتامینها و مواد مغذی است. بادمجان خواص دارویی فراوانی دارد. بادمجان قطعاً یک هدیه از طرف مادر طبیعت است، زیرا فواید سلامتی و تغذیهای بسیاری برای انسانها فراهم میکند.
منبع: شور و شیرین
∎